Home Ezotéria Tavaszi egészséghoroszkóp: ha azt hitted vége a betegségek időszakának, nagyot tévedsz!

Tavaszi egészséghoroszkóp: ha azt hitted vége a betegségek időszakának, nagyot tévedsz!

by Krisztina

Te figyelemmel kíséred az egészséghoroszkópod? Akár igen, akár nem, az idei tavaszi egészséghoroszkópot semmiképp ne hagyd ki! Ha azt hiszed hamarosan vége a téli betegséges időszaknak, nagyot tévedsz, most megtudhatod milyen betegségek leselkednek rád tavasszal!

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Ha Kos vagy, számodra a tavasz olyan lehet, mintha csak nagykanállal habzsolnád az energiát, ugyanis minden egyes napsugárral, ami az arcodhoz ér, töltődsz, és egyre erősebbnek, egészségesebbnek érezheted magad. Mivel energiaszintedet magasabbnak ítélheted meg, bátrabban adhatod a fejed például túrákra, hosszabb távú biciklizésre vagy más jellegű sportra, ám pórul is járhatsz, ugyanis horoszkópod szerint tavasszal megnőhet annak az esélye, hogy végtagsérülést szenvedsz. Ez azonban ne tartson vissza, inkább vigyázz magadra fokozottan!

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Bika a jegyed? Nagyon várhattad a tavaszt a szürke, lehangoló tél után, úgyhogy a március beköszönte önmagában is mosolyt csalhatott az arcodra. Ahogy telnek a hetek és egyre gyakrabban süt a nap, mind vidámabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz. Jó formádat érdemes a sportolásban kamatoztatni, ugyanis ellustulhattál kicsit az utóbbi pár hónap során. Mindemellett sétálj sokat a szabadban, lélegezd be a friss tavaszi levegőt, és fogyassz vitamindús gyümölcsöket, hogy immunrendszeredet kicsit megerősítsd a hosszú tél után.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Ikrek a csillagjegyed? Számodra a tavasz olyan lehet, akárcsak egy előzenekar egy nagykoncerten: alig várod, hogy végre vége legyen, és megérkezzen a várva várt nyár. Már áprilisban, májusban úgy értékelheted, szinte itt az áhított évszak, és ezért az a veszély fenyeget, hogy megfázol. Túl vékonyan öltözhetsz fel ugyanis, idejekorán leteheted a tavaszi kabátod. Ne öltözz túl vékonyan, ne csapjon be, hogy az ablakon belülről kinézve szikrázik a napsütés. Öltözz okosan, rétegesen! A nyár is egykettőre itt lesz, türelem!

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Rák a jegyed? Bár imádod a tavaszt a zöldbe boruló fák és a napsütés miatt, sajnos kellemetlen velejárója is lehet rád nézve. Kellemetlen allergiás tüneteid lehetnek ugyanis: szemviszketés, könnyezés, orrfolyás és hasonlók, mivel a nyírfa, a mogyoróbarka és sok virág is tavasszal szórja pollenjeit. Amennyiben indokolt valamilyen allergia elleni gyógyszert szedned, érdemes gyógynövényekkel, például máriatövis- vagy kasvirág készítménnyel próbálkoznod. Kérd szakember segítségét, hogyan vészeld át ezt az időszakot.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Oroszlán a horoszkópod? Ez a te évszakod, hiszen vágyakozva bámulhattál már a kertre vagy a parkra, mikor tölthetsz már kint hosszú órákat anélkül, hogy dideregned kelljen. Most végre megteheted, úgyhogy ne is késlekedj, pattanj fel a kedvenc karosszékedből, és irány kifelé! A nagy természetimádat közben ugyanakkor légy óvatos, mivel kellemetlen rovarcsípés áldozata lehetsz a csillagok állása szerint az elkövetkezendő hetek során. Légy körültekintő, figyelj oda, hogy ezt elkerülhesd.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

Szűz a csillagjegyed? Bár nagyszerűen érezheted magad tavasz elején, április környékén már sokkal rosszabbra fordulhat a helyzet. Felelőtlen lehetsz ugyanis, és annak ellenére, hogy a tavaszi föld még hűvös, leülhetsz a fűbe egy szép tavaszi napon kedveseddel vagy barátnőddel csevegni. Nagy hiba, ugyanis emiatt csúnyán felfázhatsz, és csak hosszú idő után gyógyulhatsz meg a betegségből. A hólyaghurut nem tréfadolog, ahogy a vesemedence-gyulladás sem, légy sokkal elővigyázatosabb!

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Mérleg a horoszkópod? Tavasszal késztetést érezhetsz, hogy hátizsákkal járd a rügyező fákkal és harmatos fűvel tarkított tájat, és ez nagyon jó dolog is, hiszen mikor máskor túrázhatna igazán jókat az ember, mint a gyönyörű, napsütéses tavasszal? Légy ugyanakkor nagyon elővigyázatos, mert horoszkópod szerint kellemetlen sérülés várhat rád a következő egy-két hónap során, amire akár egy kirándulás, hegymászás alkalmával, de tény, hogy otthon is sor kerülhet. Mindig gondold át, hol fenyeget baleset!

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Ha Skorpió a horoszkópod, tavasszal olyan lehetsz, mintha dupla mennyiségű lelkesedés és energia lenne benned, így mindent ki akarsz próbálni, mindenhová el akarsz menni, és sokkal bevállalósabb lehetsz, mint máskor. Vigyázz azonban, hogy ez ne csapjon át felelőtlenségbe, mert olyasmikbe mehetsz bele, amikre egyébként még barátaid buzdítására sem szánnád rá magad. Próbálj mindig felelősségteljesen gondolkodni, és így megkímélheted magad egy esetleges ficamtól, rándulástól, eséstől.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Nyilas a horoszkópod? Szervezeted vitaminháztartása – mondjuk ki – a bányászbéka feneke alatt lehet, ugyanis mostanában annak ellenére, hogy ez korábban nem így volt, a nasi nálad egyet jelenthet a csokival, és még csak eszedbe sem jut, hogy helyette egy finom gyümölcssalátát egyél. Figyelj oda jobban a táplálkozásodra, ugyanis tavasszal a csillagok állása szerint komoly hiányállapot alakulhat ki nálad. Gondold át napi étrended, és mindig iktass be zöldséget, gyümölcsöt is!

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Bak a horoszkópod? Sajnos neked a tavasz nem csupán a madárcsicsergést vagy a szép időt juttathatja eszedbe, hanem az allergiás időszak kezdetét is, ami sok kellemetlenséggel járhat. Tüneteidet azonban, ha nagyon muszáj, semmiképp ne marokszámra szedett gyógyszerekkel enyhítsd, hanem inkább homeopátiás szerekkel vagy gyógynövényekkel! A túl sok gyógyszer nem haszon a szervezetnek, ezért inkább, ha csak lehet, jobb kerülni őket.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Vízöntő vagy? Valószínűleg nagyon örülsz, hogy itt a tavasz, ám sajnos eléggé stresszes időszaknak is nézhetsz elébe a csillagok állása szerint, és ez megérződhet az egészségi állapotodon. Gyakorta fájhat a fejed, és emésztési problémáid is lehetnek. Nincs a világon olyan dolog, amiért érdemes ennyire aggódni, vedd kicsit lazábban a dolgokat! Próbáld ki a meditációt, és kortyolgass egy kellemes citromfűteát! Mindkettőnek idegnyugtató hatása van. Lazulj el, és akkor elkerülheted a bajt!

Halak (II. 20 – III. 20.)

Halak a horoszkópod? Az utóbbi időben nem lehet túl jó a közérzeted. Ideje többet foglalkoznod az egészségeddel, és erre nem is lehetne más alkalmasabb időszak, mint a tavasz, hiszen most éled fel a természet is. Kezdj sportolni, és táplálkozz tudatosabban! Meglátod, ha egészségesen eszel, eleget alszol és sportolsz, már akár néhány hét elteltével úgy érezheted, mintha nem is ugyanaz az ember lennél, mint aki voltál. Hajrá, mindent bele az egészségedért!

Hirdetés

You may also like