Home Ezotéria Születési dátumod elárulja milyen partner illik hozzád!

Születési dátumod elárulja milyen partner illik hozzád!

by Krisztina

A születési dátumodból könnyen kiszámolhatod a születés számod, ami a lehető legpontosabb leírást adja neked arról, hogy ki illik hozzád a legjobban.

Ez vagy a párválasztásban segít, vagy a megerősítésben, hogy álmaid férfija van melletted.

Hogy számold ki? Például, ha 1985/01/01 a születési dátumod, akkor add össze a számokat a következő képpen és megkapod a születés számod. 01 + 01 + 1 + 9 + 8 + 5 = 25; 2 + 5 = 7. Tehát a sors szám 7!

Lássuk melyik sors számhoz milyen pár illik!

1.

Romantikus és nyitott gondolkodású személy illik hozzád, tipikus olyan férfiak, akik tudják mit akarnak az élettől és azzal is tisztában vannak mi kell a nőnek. A magas, izmos, barna bőrű férfiak vonzanak, ők tudják a leginkább a felszínre hozni az éned. A szőke hajú férfiakkal vigyázz, mert bár kellemes társaság, de nem bízhatsz meg bennük!

2.

Olyan párra van szükséged, aki szeret szórakozni, nem számít számára a pénz, ha kell reggeltől estig képes azt költeni. Jó, ha gátlástalan és nem fél megküzdeni az élet akadályaival. Lehet kicsit tovább elhúzódik majd nálatok a laza kapcsolat fogalma, mivel mindketten szeretnétek szabadok maradni ameddig csak lehet. A választottad szőke, világos szemű férfi, aki nem feltétlenül a testfelépítésével foglalkozik, de annál precízebb a külsejével szemben. 

3.

Szőke? Barna? Magas vagy alacsony? Nem számit a megjelenés, ugyanolyan párt válassz magad mellé, aki kiköpött te vagy. Inkább a személyisége és a belső tulajdonságai alapján keresd a párod, akivel igazán mély lelki kapcsolat alakulhat ki köztetek. 

4.

A te párválasztásaidnál az a legnagyobb probléma, hogy a külsőségek alapján választasz. Vannak a környezetedben már nagyon régóta olyan személyek, akik bár nem ragadják meg rögtön a tekinteted, viszont életed végéig hű társaid lennének és ráadásul még te is beléjük tudnál szeretni. Annyit kell csak észrevenned, hogy kik azok és nyitnod kell feléjük, mert félnek tőled.

5.

Eddig mindig olyan férfiakat vonzottál az életedbe, akiket nem a jó viselkedés jellemez, igazi lázadók voltak. Bár rajongsz az ilyen pasikért, a te ideális párod mégis egy ennek a személyiségnek az ellentettje. Bár nem lesz annyira kalandos és izgalmakkal teli az életetek, mint egy “rossz fiú” mellett, de szeretetben öregszel majd meg és még idősen is boldogan emlékszel majd vissza az életedre.

6.

A te ideális partnered egy magas, szálkásabb testalkatú, beszédes férfi, aki mindig mindenkit képes megnevettetni, tudja, hogy ezeknek a vicceknek hol van a határa és a tenyerén hordoz téged. Tudja nagyon jól, hogy hogy kell bánni egy igazi nővel és ha könnyet lát a szemedben azonnal magához szorít.

7.

Számodra olyan partnerre van szükség, akinek a család az első, tudja mit akar az élettől és inkább spórol egy autóra, mint egy nagy fesztiválra. Kerüld a kicsapongó, komolytalan férfiakat, mert nem lesz velük boldog jövőd, csak szenvedés és kínlódás lesz az egész.

8.

Te is a válogatósak közé tartozol, aki pont azokat a személyeket nem veszi észre, akik az orrod előtt vannak nap mint nap. Emiatt a hozzáállásod miatt sok csalódás érhet az életben, mert nem kapod azt vissza, amit te adsz. Ha másra vágysz, nyisd ki végre a szemed!

9.

Az ideális partnered egy olyan személy, aki a legjobb barátod is egyben. Egy olyan valaki, aki segített már át téged mély ponton, meg tudott nevettetni és sok közös pillanatotok van. Meglepődtél?

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .