Home Egyéb Szentendrei Tavaszi fesztivál 2016

Szentendrei Tavaszi fesztivál 2016

by Krisztina

Az 1986 óta megrendezett legendás programsorozat a tavaszi időszakban nyújt változatos programkínálatot a városban és a térségben élőknek, így ha Szentendrére látogatnál mostanság, ezt semmikép se hagyd ki!

Remek színházi és zenei programok, irodalmi estek, kiállítások és múzeumi programok sokasága közül válogathatsz majdaz idén 30 éves Szentendrei Tavaszi Fesztivál kínálatában.

A fesztivál műsorfüzete már elérhető a városban, jegyek elővételben kaphatók a szentendrei Tourinform irodában (26/317-966), online pedig ezen és a jegy.hu oldalon. Programok:

JAZZ KLUB: BORBÉLY MŰHELY, VENDÉG: TÍMÁR SÁRA
2016. ÁPRILIS 5. KEDD, 19:30, DMH BARLANG

Házigazda a Borbély Műhely: Borbély Mihály – szaxofon, fúvós hangszerek, Tálas Áron – zongora, Horváth Balázs – bőgő, Baló István – dob. Vendég: Tímár Sára Belépőjegy: 1000 Ft, diák/nyugdíjas: 800 Ft. Jegyek a helyszínen válthatók!

JANIKOVSZKY ÉVA: A LEMEZ KÉT OLDALA – KÉPZELETSZÍNHÁZ FELNŐTTEKNEK
2016.04.08.PÉNTEK, 19:00, PEST MEGYEI KÖNYVTÁR SZÍNHÁZTEREM

Abszolút szórakoztató színház – kétszer másfél óra nevetőizom tréning. A produkció férfi és női változatának két felvonásos premierje Szentendrén! Előadják: Fullajtár Andrea, Kovács Patrícia, Nagy Viktor, Sipos Imre. A lemezt elővette és feltette: Tollár Mónika. Tovább…

GARDÉNIA – A TEMESVÁRI CSIKY GERGELY SZÍNHÁZ VENDÉGJÁTÉKA
2016.04.09.SZOMBAT, 19:00, PEST MEGYEI KÖNYVTÁR SZÍNHÁZTERME

Négy női generáció innen, a közeli Krakkóból, Lengyelországból, Közép-Európából. Egy szelet közép-európai történelem; ötven év pokoljárása, újra meg újra fellobbanó és kifakuló álmok, keretbe törések, falnak rohanások, felröppenések és elvérzések.

VÁLOGATOTT RÖGTÖNZÉSEIM SÁNDOR GYÖRGY HUMORALISTA ESTJE
2016.04.10.VASÁRNAP, 17:00, P’ART MOZI

Belépőjegy 1500 Ft. Jegyfoglalás: www.partmozi.hu

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .