Home Egészség & életmód Őrület ez a burgonya diéta: 3 nap múlva új ruhaméretet hordasz majd!

Őrület ez a burgonya diéta: 3 nap múlva új ruhaméretet hordasz majd!

by Krisztina

Az alábbi burgonya diéta nagy népszerűségre tett szert az egész világon, azok, akik végig csinálták ezt a 3 napos kúrát, egy ruhamérettel lettek karcsúbbak!

Mindez pedig nem túlzás, hiszen mindezt koplalás nélkül lehet elérni, természetes úton.

Lássuk miért olyan egészséges a burgonya!

A burgonya igen laktató, és keményítőben sem szenved hiányt, mivel azonban zsírt gyakorlatilag nem is tartalmaz, nem kell attól félni, hogy önmagában hizlal. Épp ellenkezőleg: káliumtartalma révén vízhajtó hatással rendelkezik, továbbá segíti az izmok, elsősorban a szívizom erősítését.
A kálium segítségével a veseműködést is támogatja, valamint csökkenti a húgysav értékét is, így például köszvényesek számára kiváló orvosság. A burgonya továbbá fontos szerepet játszik a bélrendszer salaktalanításában: magas ballasztanyag-tartalma nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a mérgező anyagok – többek között a koleszterin és a fehérje anyagcseréjének végtermékei – mielőbb elhagyják szervezetedet. Mindemellett rostos összetevői is hozzájárulnak az emésztés és a renyhe bélműködés serkentéséhez. Kiemelkedő C-vitamin-tartalmánál fogva ellenálló-képességed megerősítésében is szerepet játszik, segíti a bőr és az íny egészségének megőrzését, valamint a sebgyógyulást – a vízben oldódó vitamin gyógyító erejét a cink is fokozza.

Íme a híres diéta!

1. nap

Reggeli : 1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora: 2 csésze joghurt

2. nap

Reggeli: 1 csésze joghurt

Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora:  1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

3. nap

Reggeli: 1 főtt burgonya (só)

Ebéd:  1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora: 1 pohár joghurt

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .