Home Érdekes! Örökbe fogadták ezt a kutyát, de mindenki sokkot kapott attól, amit a legelső este művelt!

Örökbe fogadták ezt a kutyát, de mindenki sokkot kapott attól, amit a legelső este művelt!

by Krisztina

Bizonyos eseményekben a sors keze kétségtelenül közrejátszik. Egyszerűen nem lehet más módon megmagyarázni, hogy miért történt. Hasonló dolog esett meg egy kutyussal, Sadie-vel, akinek útja egy Michingan béli, muskegon-i otthonba vezetett. Ma már az egész család jól tudja, hogy ez a kuvasz egy igazi hős.

 

Sadie-nek korábban egy idős ember viselte gondját, aki már nem volt képes neki új gazdát találni. A kutyának nagy szüksége volt egy családra, aki befogadja.

Kathy Hines felelőssége volt az, hogy ennek a csodás négylábúnak új otthont keressen és szerencsére sikerült is őt elhelyeznie egyben.

Az új családjával töltött első éjszaka során azonban Sadie nagyon csodás dolgot cselekedett.

A családban van egy 2 éves kicsi fiú, akinek éjszaka, alvás közben súlyosan lecsökkent a vércukorszintje. Sadie erről azonnal figyelmeztette a szülőket eszeveszett ugatásával. Ennek köszönhetően a kisfiú anyukája képes volt felébredni és segítséget hívni a gyermekéhez, ezzel megmentve az életét.

A gyermek ma már halott lenne, ha Sadie nem lép közbe hősies tettével. Nem lehet megmagyarázni, hogy hogyan, de a kutya tudta, érezte, hogy valami rossz dolog történik. Éppen, hogy találkozott új gondozóival, még az érzelmi kötelék sem alakulhatott ki, de Sadie máris akcióba lépett, hiszen szükség volt rá.

Az állatok egyszerűen érzik, ha valami nincs rendben. Hívhatjuk ezt ösztönnek is, ha úgy tetszik, de amit Sadie tett a családért, az egyszerűen lenyűgöző.

Az okos kuvaszt hatalmas jutalomban és annál nagyobb szeretetben részesül a újdonsült családjától, ugyanakkor elnyerte az Egy Jó Cselekedet kitüntetést is a michigan-i televízió csatornától, a WZZM13-tól is.

Hirdetés

You may also like