Home Ezotéria Olyan vagy,ahogy csókolsz! Így buktat le a csillagjegyed!

Olyan vagy,ahogy csókolsz! Így buktat le a csillagjegyed!

by Zsani

A csillagjegyeink sok mindent felfedhetnek személyiségünkkel kapcsolatban.

Egy érdekesség viszont, hogy szoros összefüggés van a csókolózási szokásunk és a valódi énünk között is.

Nézzük, melyik csillagjegy milyen a csókja alapján!

Kos

A Kos úgy csókol, ahogy él. Tempósan, gyorsan, szenvedélyesen. Az első csókja és a sokadik is pont ilyen, lendületes és akaratos, természetesen ő irányítja a nyelvek és ajkak csatáját, véresen komolyan veszi ezt is. Bármilyen vérmes csókolózó, harapni nem szokott. Ha kicsit visszavenne a sebességből és több érzést vinne az ajkak játékába, sokkal emlékezetesebb csókkirály lehetne.

Bika

A Bika lassú és kényelmes. Minden falatot alaposan megrág, azaz gondosan feltérképezi ajkával partnere ajkát, nyelvével a nyelvét. Néha talán egy kicsit túlzásba is viszi a vizsgálódást. Nagyon kitartó csókolózó, maratoni csókcsatákat is megvív. Ha azonban kicsit kevésbé lenne türelmes, több szenvedélyt és szexualitást vinne bele, érzékibb csókkirály lehetne.

Ikrek

Az Ikrek csapongva, kíváncsian csókol, de szenvedélyesen, mégis könnyedén. Csókolózás közben kiderül legalább, hogy nemcsak beszédre használja mesterien a száját. Inkább érzékien csókol, mint hatalmas hévvel, nem híve a hosszas nyelvezésnek sem. Ha már megunja az ajkak játékát, továbblép és a lényegre tér. Lehetne alaposabb és türelmesebb csókkirály is.

Rák

A Rák kedves, romantikus, gondoskodó, fantasztikusan puha szájjal. Csókolózás közben a keze nem kalandozik el semerre, nem kezdeményező, hanem szerető ölelésben tart végig. Még akkor is, amikor te már azt szeretnéd, hogy a gombokkal foglalkozzon. Nem szeret és nem is tud irányítani, neked kell a szájába adnod a szavakat, utána viszont érzéki csókkirállyá változik.

Oroszlán

Az Oroszlán heves, határozott, tudja, hogy mit akar. Csók közben például téged lenyűgözni, hogy elalélj, amikor az ajka a tiedre tapad. Te pedig el is alélsz, vagy legalább csinálj úgy, ha szeretnéd, hogy folytatása is legyen a dolognak. Ha nem olvadsz el tőle, vagy te próbálod őt irányítani, ez a csókkirály nem lesz sokáig a te csókkirályod.

Szűz

A Szűz nem a szenvedély bajnoka, tartózkodó, de kíváncsi. Nem áll le akárkivel smárolni, az ő ajkát ki kell érdemelni. Válogatós, de ha megtalálja tökéletes csókpartnerét, hihetetlen változásokon megy át. Ha szerelmes vagy legalább erősen vonzódik, egészen káprázatos dolgokat képes művelni a szájával. Hihetetlen, de a békát megcsókolva csókkirállyá változik át.

Mérleg

A Mérleg könnyedén, művészien csókol,  ő egy igazi életművész, csókművész. Sármos és elragadó, azonnal kedved támad megcsókolni őt, ő pedig beadja a derekát, és persze az ajkát és a nyelvét is. A csókjában minden benne van, de mindenből csak egy kicsi: szenvedély, kíváncsiság, érzékiség. Irányítható, de nem túl türelmes csókkirály.

Skorpió

A Skorpió szenvedélyes, kalandvágyó, kalandozó. Ha megcsókol, tűzbe jössz. Ügyes, gondolod, de nem elég kitartó. Néha hevesen irányít, néha csak éppen jelen van. Nem tudod hova tenni sem őt, sem a csókját. Ha azonban nem zavarnak a hullámhegyei és hullámvölgyei, sőt, kimondottan élvezed, hogy sosem csókol meg kétszer ugyanúgy, jó csókkirályt választottál.

Nyilas

A Nyilas szereti az egzotikumot, csók és szex közben is. Bárhol képes lekapni, ha kedve támad rá. Szereti a különleges, nem mindennapi pózokat, mellette nem lehet unatkozni. Tapasztalt csókkirály, aki határozottan irányítja a nyelvek és ajkak játékát, pontosan tudja, meddig tart egy ideális csók, és hogy mikor térhet a lényegre…

Bak

A Bak határozott, kicsit hűvös, céltudatos. Nehéz elérni nála, hogy kikapcsolja az agyát, a gondolatait, a gátlásait. Sokkal inkább megszokásból és kötelességtudatból csókol, mint szenvedélyből, tudja, és nem érzi, hogy eljött a csókváltás ideje. Néha kicsit idegenként hat, irányítani kell, sok türelemmel egész jó csókkirályt faraghatsz belőle.

Vízöntő

A Vízöntő őrült, kicsit kapkodó, extrém. De szenvedélyes, szerelmes, rajongó, szerethető, teljesen odaadja magát, egyszerűen vétek kihagyni a csókját – lehet, hogy később már másnak ajánlgatja az ajkát. Ha nem elég magabiztos, irányításra szorul, kedvességgel és sok-sok biztatással igazi, felejthetetlen csókkirály válhat belőle.

Halak

A Halak romantikus, érzelmes, lágy ajkakkal, hihetetlen fantáziával. Ki sem néznéd belőle, de a félénk, visszafogott külső mögött egy cápa rejtőzik. Ha elkapja a szenvedély, még harap is. A csókjából árad a szexualitás. Pedig puhán teszi a dolgát, figyelmesen, de ellenállhatatlanul. Született csókkirály, de hajlamos a bizonytalanságra, és néha túl hamar fúj visszavonulót.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .