Home Ezotéria Nézd meg mi a sorsszámod és eláruljuk ki az ideális partner a számodra!

Nézd meg mi a sorsszámod és eláruljuk ki az ideális partner a számodra!

by Krisztina

Ha folyamatos bizonytalanságban vagy és nem tudod, hogy végleg lehorgonyozz-e amellett, akivel most vagy, akkor kérd segítségül a sorsod!

 

A sorszámod az ugyanis, aki nem fog hazudni neked és nem is fog téged becsapni, ha arról van szó ki az ideális partner a számodra.

Ennek a kiszámítása az alábbi módon működik: a születési dátum legyen 1985.01.01. Az ehez tartozó sors szám úgy alakul, hogy: 01+01+1+9+8+5=25, 2+5=7. Tehát a sors szám 7.

1-es típus vagy:

Igazán romantikus és elégé nyitott gondolkodású vagy. Nem szereted az embereket, akik nem tudják mit akarnak, és nem tudják, hogyan kell bánni veled. Az ideális partner számodra egy ugyanolyan gondolkodásmódú személy, mint te.Ha olyan partnered van, akivel nem egyezik a látásmódotok, akkor annak a kapcsolatnak nincs hosszú jövője.

2-es típus vagy:

Szereted az olyan embereket, akik számára az élet szórakozás. Nem tudod elképzelni magad egy olyan ember mellett, aki korlátokat szab számodra. Az ideális partnered az, aki felkelti az érdeklődésedet, aki mellett nem monoton a hétköznap és ugyanolyan szárnyakat ereszthetsz mint szingliként.

3.-as típus vagy:

A külső sokat számít, de a te számodra fontosabb a belső. Elvárod, hogy partnered teljes legyen melletted és ugyanazok legyenek a céljaitok. Az ideális partnered az, aki nem csak a szeretőd, hanem barátod lelki társad minden pillanatban.

4.-es típus vagy:

Van egy szabványos kép, ami egyfajta előírás számodra a partneredről. Aki ebbe nem fér bele az szóba sem jöhet. Ez a hozzáállás rossz!  Az ideális partnered az, aki más világban él mint te de képes a te világodban is otthonosan mozogni. Ne húzz határt hanem haladj a csillagos út felé.

5-ös típus vagy:

Mindig rossz parton kötöttél ki a hajódal. E miatt félsz a szenvedéstől, és óvatosabban közeledsz mások felé. Az ideális partnered egy olyan ember, aki megért, türelmes veled, és képes inkább hozzád igazodni.

6-os típus vagy:

Sokat jelent számodra a külső és az, hogy mennyire társasági életet elő emberről van szó. Az ideális partner számodra egy olyan valaki, aki képes minden nap felkelteni az érdeklődésedet, és aki mellett minden napot boldogan élsz meg.

7-es típus vagy:

Tudod mit akarsz élettől, konkrét terveid vannak a családdal és jövővel kapcsolatban. Az ideális partnered olyan személy kell hogy legyen, aki mellett nyugalmat biztonságot és stabilitást érzel.

8-as típus vagy:

Soha nem tudod kit válassz, mert senki sem elég jó neked. Válogatós vagy, ami azt jelenti, hogy nagy elvárásokkal rendelkezel. Az ideális partner akkor lép majd az életedbe, ha megtanulsz kompromisszumot kötni és tágabbra engeded a mércét.

9-es típus vagy:

A szerelem mondhatjuk másodlagos számodra. Az ideális partnered egyben barát, társ, és támaszték, ami ha nincs meg nem a megfelelő emberrel vagy.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .