Home Egyéb Neked melyik a kedvenc gyümölcsöd?Ezt árulja el a személyiségedről!

Neked melyik a kedvenc gyümölcsöd?Ezt árulja el a személyiségedről!

by Zsani

Személyiségünk árulkodó jeleit a kedvenc gyümölcsünkből is megtudhatjuk.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit árul el rólad az általad kedvelt gyümölcsöd, akkor most megtudhatod!

Alma

Ha az alma a kedvenc gyümölcsöd akkor egy extravagáns, impulzív és szókimondó ember vagy, Gyakran indulatos, bár egy jó csapat vezetője is lehetsz. A legtöbb helyzetben gyorsan cselekszel, ezért az előtted álló dolgok soha nem érnek váratlanul. Lelkesedsz az életért, amit szingliként élvezel a leginkább.

Cseresznye

Ha a cseresznye a kedvenc gyümölcsöd, az élet nem mindig olyan édes számodra. Gyakran szembesülsz örömmel és bánattal, mindenért meg kell küzdened. Élénk a képzeleted, gyakran elképzeled a tökéletes életed. Egy nagyon őszinte és hűséges partner vagy az érzéseidet nem könnyű számodra. Az otthon számodra menedék, ahol a szeretet a legfontosabb a családtagokkal a szeretett személlyel együtt.

Mangó

A mangó szerető személyiség, határozott elképzelésekkel, akit nem könnyű befolyásolni. Hajlamos vagy a szélsőséges szimpátiára és időnként ellenőrzöd azt akiben megbízol. Élvezed a szellemi kihívásokat, erős karakter vagy, de ha van egy partnered, egy félénk kiscica lesz belőled.

Banán

Szerető, gyengéd, melegszívű szimpatikus jellemedből adódóan egy igazi szerető. Gyakran hiányzik az önbizalmad és nagyon félénk természetű vagy. Az emberek sokszor kihasználnak, kiszolgáltatottá válsz bizonyos helyzetekben. A partnered mind a mentális és fizikai szépséged imádja, egy igazán harmonikus kapcsolatra számíthat aki téged választ.

Narancs

Nagy türelemmel és akaraterővel rendelkezel, szereted a dolgokat lassan, de alaposan véghezvinni. Egy megbízható és szavahihető ember vagy, ha szeretsz az teljes szívedből teszed és az nem csak fellángoló. A konfliktusok elkerülése nagyon fontos számodra.

Gránátalma

Energikus és magával ragadó a személyiséged, könnyen szót értesz másokkal és fontos számodra a társasági élet. Jó emberismerő vagy, azokon is átlátsz, akiket nem ismersz, így nehéz téged tőrbe csalni. Mélyebb érzéseidet nem kürtölöd világgá, emiatt többen titokzatosnak tartanak.

Körte

Amit elhatározol azt sikeresen meg is csinálod. Kissé szeszélyes vagy, de minden feladatot nagy lelkesedéssel indítasz. Minden erőfeszítésednek megvan az eredménye, emiatt nem kell nyugtalannak, idegesnek, ingerültnek érezned magad, mert ezekre mindre hajlamos vagy. Kissé nehéz a barátságot fenntartanod másokkal.

Ananász

Gyorsan döntesz és még gyorsabban cselekszel. Bátor vagy és nem félsz a változásoktól. Kivételes a szervező képességed és rettenhetetlen a munkatempód. másokkal szemben őszinte és becsületes vagy, a szerelemben pedig egy igazi romantikus lélek. Elvárod a szeretet, ha ezt nem kapod meg csalódott vagy és boldogtalan.

Görögdinnye

Bár azt hiszed, a világ csupa jó dolgok összessége, ez sajnos nem így van. Gyakori, hogy vissza akarnak élni a jó szíveddel, de ne hagyd magad! Rengeteg energiád van, amit általában a jó tettekre fordítasz. Kicsit szégyenlős vagy, de ez nem feltétlenül baj! Imádod a természetes dolgokat és a dinnyéhez hasonlóan Te is nagy vagy, hidd el!

Szőlő

Általában udvarias ember vagy, ha mégis elpattan a húr, hagysz időt hogy elnyugodj. Nagyon népszerű vagy a meleg, társas természeted miatt. Az életörömöd abban leled, amit teszel, minden nap újabb lendülettel indulsz az életbe. Olyan partner illik hozzád, aki eléggé leles ahhoz, hogy fel tudja venni a tempód.

Szilva

Fontosabb döntések előtt könnyen elbizonytalanodsz és hajlamos vagy hosszan hezitálni, alaposan átgondolsz minden eshetőséget, mielőtt választanál. A körülötted élőkkel – főleg az idegenekkel – gyanakvó vagy, nem könnyű közel kerülni hozzád. A kritikát nehezen viseled és személyes sértésnek veszed még akkor is, ha építő jellegű.

Barack

Élvezed az élet minden bujaságát. Barátságos vagy, nagyon őszinte és szókimondó, ebben rejlik az igazi varázsod. Gyorsan megbocsátasz és elfelejted a dolgokat. Te vagy az ideális szerető, aki tüzes, szenvedélyes, de őszinte és hűséges szerelmes. Arra azonban különösen figyelsz hogy érzelmeid ne kerüljenek a nyilvánosság elé.

Citrom

Valld be őszintén, néha Te is kicsit savanyú vagy, akárcsak a citrom. De mindemellett tudnod kell, hogy igazán különleges ember vagy. Ha kudarc ér, akkor sem csüggedsz, addig csinálod az adott dolgot, amíg nem érzed úgy, hogy Te vagy a legjobb. Tudod, mik a hibáid és igyekszel azokat orvosolni és kiküszöbölni.

Kókusz

A kókusz szeretője egy komoly, nagyon átgondolt, szemlélődő ember. Hajlamos vagy a makacsságra, de nem feltétlenül vagy vakmerő. Ravasz, gyors észjárású és éber személyiség vagy, a saját igazadért mindent megteszel. Szükséged van a párkapcsolatra amiben a szenvedély és az érzelmek legfontosabbak számodra.

Kivi

Komolyságra és kiegyensúlyozottságra vall, ha ezt a gyümölcsöt választottad. Mindemellett tele vagy energiával és lendülettel. Szereted ha pörög az élet, elvagy a társaságban, ugyanakkor akkor sem esel kétsége, ha egyedül kell lenned. Mindig igyekszel véghez vinni a céljaid, és bármiben meg tudsz kapaszkodni, ami egy kicsi reménysugárral kecsegtet feléd.

Eper

Élvezed az életet és mindig megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad a bőrödben. Akkor érzed magad igazán jól, ha barátaid, családtagjaid társaságában lehetsz. A dicséretet nemcsak szereted, hanem sokszor ki is harcolod, a körülötted élők szemében kissé nárcisztikusnak tűnhetsz. Humorod utolérhetetlen, akik ismernek, imádnak veled nevetni!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .