Home Ezotéria Napi horoszkóp február 20. csütörtök – Eljött a várva várt nap, amire régóta vártál!

Napi horoszkóp február 20. csütörtök – Eljött a várva várt nap, amire régóta vártál!

by Krisztina

Ha ma van a születésnapod: Nem az fog számítani a leginkább, hogy mit tudsz, hanem az, hogy kiket ismersz. Magas pozícióban lévő barátaidtól ne félj szívességet kérni, hiszen örömmel segíteni fognak neked az előrejutásban.

Ha egyedülálló vagy, egy kicsit erőszakos lehetsz, amikor elkezdesz randizni valakivel. Egy nagyon jó párkapcsolatot tehetsz tönkre ezzel, már idejekorán. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel azon fogtok gondolkodni, hogy szerezzetek-e egy második otthont magatoknak. Győződj meg róla, hogy készen állsz-e rá.

Kos

Ne félj magasabb pozícióban lévő embereket megközelíteni a mai napon. Néha talán tartózkodónak tűnnek, de ha megfelelő módon közelíted meg őket, határozottan, de arrogancia nélkül, akkor nagy az esélye, hogy szívélyesen fordulnak majd az ötleted felé.

Bika

A gondolataid alkotják meg a világodat és a nagy képzőlerővel bíró szektorod most amúgy is jó csillagállást élvez, úgyhogy semmi vesztenivalód nincs, ha a bensődet követed. Ne aggódj, ha az ötleteid kissé földtől elrugaszkodottak, működni fognak.

Ikrek

Valami, amin már egy ideje dolgozol, előnyét fogja élvezni azon emberek hozzájárulásának, akiknek a véleményében megbízol. A tény az, hogy túl közel vagy a helyzethez, hogy képes légy tisztán látni. Kérj egy második vagy akár egy harmadik véleményt is.

Rák

Semmi baj, ha a saját érdekeiddel foglalkozol elsőként. Túl sok időt töltöttél azzal, hogy megfelelj mások elvárásainak az elmúlt pár hétben, úgyhogy itt a te időd. Kedvezz önmagadnak, az másoknak is javára válik majd.

Oroszlán

Hagynod kell, hogy a kollégák, szeretett személyek maguk hozzák meg a döntéseiket. Lehet, hogy nem lesznek olyan jók, mint amilyeneket te javasolnál, de a világ kemény hely és előbb vagy utóbb úgyis tanulniuk kell a saját hibáikból.

Szűz

Sokkal nagyobb hasznodra válik, ha társaságba mész az elkövetkező 24 órában, mintha egyedül maradsz a négy fal között. Szabadulj ki a világba és mutasd meg magad olyan módon, hogy azzal másokat is beszélgetésre serkents. Jót fognak tenni a szavaik.

Mérleg

Ha valamit eléggé akarsz, akkor megtalálod a módját, hogy valóra váltsd. De igazán azt akarod? A bolygók azt sugallják, hogy legalább egy céloddal arra törekedsz, hogy másokat boldoggá tégy. Talán ideje volna ezt is elengedned.

Skorpió

A bolygók szerint épp elég jó dolog van most a környezetedben, hogy abból mindenki nyerni tudjon, így nem kell arra pazarolnod az idődet, hogy a riválisaiddal versengsz értük. Nem kell, hogy feltétlen legyenek vesztesek is. Van, hogy mindenki nyer.

Nyilas

Mondhatni túl sok aktivitás tapasztalható most az életedben. Nincs még egy jegy, aki ennyire élvezné a bulikat, mint te, de néha nem árt egy kis pihenés, az, hogy megtaláld a középpontodat. Legyen a mai nap célja ez.

Bak

Az elkövetkező napokban az életed olyan ütemben fel fog gyorsulni, hogy nem győzöd majd kapkodni a fejedet. Sok tennivalód lesz, viszont időd ehhez képest limitált. Szervezd meg jól a napodat és készülj fel az akcióra.

Vízöntő

Ne aggódj amiatt, ami a mai napon fog történni. Lehet, elsőre úgy tűnik majd, hogy a feje tetejére állítja az életedet, de hétvégére minden kitisztul majd. Néha el kell fogadni, hogy az univerzum egy őrült hely és inkább élvezni.

Halak

Hinned kell a képességeidben és az elképzeléseidben. Ami a következő napokban történik, rávilágít majd, hogy semmi nincs, amit ne tudnál elérni. Már így is a helyes irányba haladsz, szóval csak így tovább.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés

You may also like