Home Ezotéria Mit árul el rólad az alvó pózod? Válaszd ki a rád jellemzőt és olvasd el!

Mit árul el rólad az alvó pózod? Válaszd ki a rád jellemzőt és olvasd el!

by Judith

Pszichológusok megállapították, hogy szoros kapcsolat van az alvási pozíciónk és aközött, hogy hogyan látjuk a világot. Tulajdonképpen a tudósok úgy gondolják, hogy a testbeszéd nem hazudik és ily módon az alvó póz is sok mindent elárulhat rólunk, a gondolatainkról, érzéseinkről és vágyainkról.

 

Természetesen nem maradunk ugyanolyan pózban egész éjjel, nagyjából 40-szer váltunk pózt alvás közben, de mindannyiunknak megvan a magunk kedvenc póza, amiben a leginkább szeretünk aludni.

Válaszd ki a kedvenc alvási pozíciódat és nézd meg a jellemzést!

  1. Háton alvás

Igazán ellazultnak érzed magad. A magabiztosság és a tudati erő jele. Az ilyen emberek minden szituációban biztosan viselkednek és mindig készen állnak az új információkra és új ismeretségek szerzésére. Habár a magabiztosság gyakran csap át arroganciába. Ha karodat és a lábadat is széttárod, az utal erre.

  1. Magzatpóz

Az oldaladon fekve a lábaidat felhúzod a hasadhoz és a karoddal körbeöleled magad vagy a takarót. Aki így szeret aludni, gyakran kihúzódik az ágy egyik sarkára és szeret fal mellett aludni. Az ilyen személyek gyakran félénkek és nem igazán szeretnek részt venni a körülöttük zajló helyzetekben és eseményekben. Szükségük van valakire, aki vigyáz rájuk és megvédi őket az élet nehézségeitől.

  1. Hason alvás

Az ilyenek a karjukat a párnán pihentetik vagy a testük mellet tartják, a lábaik kinyújtott pozícióban van. Azok, akik kifejezetten így szeretnek aludni maguk hozzák meg a döntéseket az életükben. Nem igazán veszik jól a kritikát, mivel úgy gondolják, hogy az ő cselekedeteik és döntéseik az egyedüli jók.

  1. Oldalon alvás

A karok és lábak itt nyújtott helyzetben vannak vagy csak kissé behajtva. Az ilyen emberek elemző típusok, megingathatatlanok és megbízhatóak. Egyszerűen alkalmazkodnak minden szituációhoz az életben és különösebb erőfeszítés nélkül megbirkóznak a nehézségekkel.

Hirdetés

You may also like