Home Ezotéria Mindenki egy fontos küldetéssel született a Földre! A tiéd mi horoszkópod alapján?

Mindenki egy fontos küldetéssel született a Földre! A tiéd mi horoszkópod alapján?

by Krisztina

Mindannyian egy bizonyos küldetéssel születtünk a Földre. Nézzük meg, hogy a csillagjegyünk alapján mi az élet feladtunk, hogy rátaláljunk a helyes útra!

Kos

Mottó: az én kezemben van az életem irányítása!
Merj cselekedni anélkül, hogy mindig másoktól várnál véleményt, utasítást. Az életben fellépő problémák a határozatlanságodból, és a döntésképtelenségedből adódnak. Ne halogass, hagyj fel a kifogások keresésével, inkább cselekedj!

Bika

Mottó: légy erősebb!
A Bikák meg kell tanuljanak hinni az életben, abban, hogy számukra is tartogat szép pillanatokat. Meg kell tanuld, hogy hogyan kell kezeld a pénzügyeidet annak érdekében, hogy anyagi stabilitás vegyen körül. Máskülönben anyagi gondok, torokfájás, és káosz fogja uralni az életed.

Ikrek

Mottó: csatlakozz a világhoz!
Légy nyitott, és barátságos, soha ne mondd azt, hogy “soha”. Hagyd, hogy spontánul történjenek a dolgok, add át magad a kalandok izgalmának néha. Meg kell tanulnod kihasználni, és élvezni minden lehetőséget. Utazz, tanulj új dolgokat. Ha nem szánsz elég időt magadra gyakran válsz idegessé, és a megfázásos betegségek is hatalmukba kerítenek. Ne aggódj folyton!

Rák

Mottó: viseld gondját azoknak, akiket szeretsz, és ők is vigyázni fognak rád!
Közeledj szeretettel az emberekhez, és akkor a te életed is állandó boldogság fogja átjárni. Légy nyitott, és barátságos. Napjaidat járja át a szeretet, akár egy szeretetotthont is nyithatsz. Tölts több időt a családoddal, meglátod, akkor könnyen megszabadulhatsz a gyakran kínzó fejfájástól, és a hasi problémáidtól.

Oroszlán

Mottó: légy kreatív és szabad!
Szabadon fejezd ki magad, ne építs magad köré korlátokat. Bízz magadban, és mutasd meg, hogy mire vagy képes. Légy büszke magadra, szórakozz, élj önfeledten. Ha állandó dicséretre van szükséged, azt jelenti, hogy nem élsz teljes életet.

Szűz

Mottó: légy nyugodt, minden a legnagyobb rendben van!
Meg kell teremtened az egyensúlyt az életedben, törekedj arra, hogy harmónia vegyen körbe. Ne dolgozz túl sokat, különben az egészséged fogja bánni. Fontos, hogy az otthonodban, és a munkahelyeden is kiegyensúlyozott életed legyen. Próbálj egy kicsit rendszeresebben élni, tervezd meg a napod, sportolj, és fordíts elég időt a pihenésre is.

Mérleg

Mottó: akkor leszel a legerősebb, ha nyugodt, és kiegyensúlyozott vagy!
Próbáld meg megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatodban is, ugyanis úgy tűnik, hogy a múltbeli kapcsolataiban a társfüggőség jelentette a legnagyobb problémát. Élj függetlenül, ne a ragaszkodás töltse ki az életed. Hidd el, hogy megérdemled a boldogságot!

Skorpió

Mottó: a saját főnököd vagy!
Légy erős, de ne szállj hatalmi harcba folyton valakivel. Éld a saját életed, és ne akarj folyton valakit legyőzni. Amíg egyfolytában harcban állsz valakivel, addig nem fogod a saját életed élni. Vigyázz, mert akár pszichikai problémák is fenyegethetnek. Nem éri meg egész életedben ellenkezni, inkább válaszd a kiegyensúlyozott boldogságot.

Nyilas

Mottó: minden nap fejlődök, élvezem az életet!
Ragadj meg minden lehetőséget annak érdekében, hogy teljes életet élhess. Ne ragadj le a hétköznapok problémáinál, inkább válaszd a fejlődés, tanulás útját. Utazz, tanulj nyelveket, láss világot, de próbáld meg megtalálni az egyensúlyt az otthonod, és a kalandos nagyvilág között.

Bak

Mottó: én hozom a döntéseket az életemben!
Ha sikeres vagy, és élvezed az életed, senki nem fog kritizálni, piszkálni. Valósítsd meg vágyaidat! Ne folyton a külső megerősítésre várj, élvezd az életed, hiszen te tudod a legjobban, hogy mire van szükséged.

Vízöntő

Mottó: szabad vagyok, és élettel teli!
Nagyon fontos, hogy rátalálj az önbizalmadra. Szerezz barátokat, tanulj, olvass, szórakozz, és ne aggódj azon, hogy mások hogyan látnak. Egyetlen, és megismételhetetlen vagy, és a legfontosabb, hogy tudd, te meg tudod változtatni a világod!

Halak

Mottó: megtaláltam a békét, és egységben élek a világgal!
Figyelj önmagadra a legnagyobb mértékben, hiszen te vagy az, aki irányítani tudod az életed. Keresd a kapcsolatot az univerzummal, és találd meg a belső békéd. Nem kell folyton a mások igényei szerint élned, a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a saját világodban. Azt is jó, ha tudod, hogy nem menthetsz meg mindenkit, bármennyire is szeretnéd is.

Hirdetés

You may also like