Home Egészség & életmód Minden reggelt szódabikarbónás vízzel kezdett. Egy hónap múlva felismerhetetlenné vált a teste!

Minden reggelt szódabikarbónás vízzel kezdett. Egy hónap múlva felismerhetetlenné vált a teste!

by Brigitta

A szódabikarbónás víznek remek hatásai lehetnek, persze csak akkor, ha mértékkel és kúraszerűen fogyasztod. Kíváncsi vagy, milyen őrületes dolgok történhetnek a testeddel?

Mutatjuk!

A szódabikarbónának lúgosító hatása van, ezért rendszeres fogyasztása csökkentheti, semlegesítheti a gyomorsavat. Ha még jobb eredményt akarsz elérni, tegyél a reggeli italodba egy kis citromot is, minimalizálja az ilyenkor keletkező gázokat.

A szódabikarbónás víz nemcsak a gyomorsavval bánik el, hanem az egész gyomor-és bélrendszer működését segíti. Csökkenti a puffadást, a gyomor-és bélbántalmakat, illetve megkönnyíti az emésztést.

Sokkal energikusabbnak fogod érezni magad, ha rendszeresen fogyasztasz szódabikarbónát. A szódabikarbónás ital kimossa a méreganyagokat a szervezetedből, így a tested megkönnyebbül és nem csoda, ha javul az állóképességed.

Mivel a szódabikarbóna gyorsítja az emésztést, ezért az a logikus, hogy egyúttal fogyaszt is. A súlyleadásban az a tulajdonsága is segít, hogy kimossa a testedből a méreganyagokat. ha diétáznál, 21 napig igyál meg naponta (reggel és este) két pohárral, látni fogod az eredményt!

A szódabikarbóna antiszeptikus hatású, vagyis kiváló fertőtlenítő és gombaölő. Ha minden reggel elkortyolod, kevesebb eséllyel telepszenek meg a szájüregben a kórokozók, így a betegségekkel szemben is ellenállóbb lehetsz.

Mielőtt elkezded inni a szódabikarbónás vizet, konzultálj az orvosoddal!

 

Hirdetés

You may also like