Home Egészség & életmód Minden idők legszebb idézetei a legnézettebb szerelmes filmekből!

Minden idők legszebb idézetei a legnézettebb szerelmes filmekből!

by Krisztina

Minden idők legszebb és legromantikusabb szerelmes filmjei közül válogattunk most nektek össze olyan idézeteket, amelyekkel meglepheted párod, elmondhatod általuk neki milyen érzéseket táplálsz iránta.

 

 

Szerelmünk lapjai (2004)

„Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap.”

Szerelem a kolera idején (2007)

“Egy semmi vagyok, nem fogok meggyógyulni sohasem. Belém csapott a szerelem villáma, és menthetetlenül eléget. Egy olyan szálka, amit nem lehet kihúzni. Részem nekem, bárhová megyek, mindenhol ő van.”

Séta a múltba (2002)

“A szerelem olyan akár a szél: nem láthatod, de érzed.”

Love Story (1970)

„Ha az ember szeret valakit, semmi szükség arra a szóra: sajnálom.”

A felhők fölött 3 méterrel (2010)

„Az ember egyszer csak rádöbben, hogy vége, végleg. Nincs visszaút, érzi az ember. És ekkor jön el a pillanat, mikor felidézzük, hogy is kezdődött, majd rájövünk, hogy már jóval azelőtt, mint gondoltuk volna. Az emberben ekkor tudatosul, hogy minden csak egyszer történik meg és bármennyire szeretnénk, ugyanaz az érzés már soha nem lesz meg. Soha többé nem érezzük magunkat három méterrel a felhők felett.”

Dirty Dancing (1987)

„Félek, hogy kisétálok ebből a szobából, és sosem fogom a hátralévő életemben azt érezni, amit akkor érzek, mikor veled vagyok.”

P.S. I Love You (2007)

„Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért, és azért az egy kimondatlan szóért!”

Annie Hall (1977)

„Valahogy így gondolkozom én is a szerelemről, teljesen irracionális, őrült, abszurd dolognak tartom, de elmondhatatlanul vágyom utána.”

A rettenthetetlen (1995)

„A szíved szabad. Legyen bátorságod követni!”

Amelie csodálatos élete (2001)

„Ha te nem volnál, érzéseim csak a régmúlt érzések árnyképei volnának.”

Ha neked is tetszettek a fenti idézetek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Hirdetés

You may also like