Home Ezotéria Minden csillagjegy szerelmi élete fenekestől felfordul az év utolsó hónapjában! Ezt ígéri a decemberi szerelmi horoszkóp!

Minden csillagjegy szerelmi élete fenekestől felfordul az év utolsó hónapjában! Ezt ígéri a decemberi szerelmi horoszkóp!

by Judith

Ugyan hamarosan itt az év vége, de mint tudjuk, ez egyben a nagy változások időszakát is jelenti. A december az év utolsó hónapjaként a felgyorsult eseményekről is neves. A szerelmi életben mind az egyedülállók, mind a párban élők gyors és komoly változásokra számíthatnak.

Lássuk, mik leszek ezek!

 

Kos (III. 21 – IV. 20.)

A december hónap kellemesnek ígérkezik számodra. A pároddal a szokásosnál sokkal nagyon

harmóniát tapasztalhattok majd a kapcsolatotokban és az ünnepi időszak is szuperül alakul majd. Akár itthon maradtok, akár elutaztok, nem tudtok mellélőni.

Ha szingli vagy, a munkahelyeden fogsz megismerkedni valakivel, akivel olyan szinten fejlődhet majd a kapcsolatotok, hogy lehetséges, hogy párral fogsz idén ünnepelni.

 

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Az utolsó hónap pezsgő és szenvedélyes lesz számotokra. Sok tervvel készültök jövő évre és az ünnepek is aktívan telnek majd. Újult erővel indultok majd neki a következő esztendőnek.

Szingliként kitartó vagy a kiszemelteddel kapcsolatban. Az eredmény még lehet, hogy várat magára, de ne aggódj, mert jó esélyeid vannak. Ha nem is párban töltök az ünnepeket, nagy változással te is számolhatsz még idén.

 

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Egyre mélyebbé és szorosabbá válik a kötelék kettőtök között. A párod mindent megtesz érted és még azon is tanakodni kezdtek, hogy elutazzatok-e az ünnepekre, aminek, ha gyerekeitek még nincsenek, komolyabb akadálya nem is merül fel.

Egyedülálló vagy? Előfordulhat, hogy a munkahelyeden bukkan fel egy potenciális jelölt, akivel év végre bimbózó kapcsolat is alakulhat. Ismerkedj hát bátran!

 

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Ha párkapcsolatba élsz ez a hónap tele lesz romantikával. Testileg és lelkileg is egy hullámhosszon lesztek a kedveseddel és az egyetlen dolog, ami befolyásolhatja a felhőtlenség az az anyagi háttér.

Talán nem is számítasz rá, de az év utolsó hónapjában szingliként téged is eltalálhat a szerelem nyila. Okosan a munkahelyi flörtökkel. Év végére már pár randevút is magatok mögött tudhattok majd.

 

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

A december a családi kapcsolatok és a pároddal való kapcsolatod megerősödéséről fog szólni, hiszen végre lesz alkalmad elegendő időt együtt tölteni velük. A szexuális életedet is rendkívül felpezsdül majd!

Szingliként ez a hónap a lehetőségek hónapja lesz, és ha te is készen állsz az ismerkedésre, nem sok dolog állhatja az útját annak, hogy Év végére már egy ideális pár mellett töltöd a Szilvesztert.

 

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

A szokásos decemberi őrület ellenére meglepően jól fog működni közted és párod között a kommunikáció. Emiatt nem meglepő, hogy egy következő szintre emelkedik majd a kapcsolatotok.

Ha egyedül vagy akkor egy új ismerkedéssel számolhatsz majd ebben a hónapban, ugyanis lehet, hogy furán hangzik, de a család egyik ismerőse lesz az, akivel elcsavarhatjátok egymás fejét és bombasztikus randevúkat éltek majd meg együtt.

 

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

Mivel teljes az összhang kettőtök között, senki nem érti, hogy miért nem teszitek már meg a következő lépést. Ezzel kapcsolatban sok kéretlen kérdést kaptok majd az ünnepek alatt.

A pár nélküliek, még ha nem is akarnak, akkor is megismerkedhetnek a leendő párjukkal. Itt az ideje, hogy ezentúl ne a logikus elvárásaid mentén válassz, hanem hagyd, hogy a szíved vezéreljen.

 

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

Minden téren jónak ígérkezik ez a hónap, mind lelkileg, mind fizikálisan. Nincs mit túlragozni Skorpió, ez a december a ti hónapotok lesz. A Karácsony és Szilveszter is pozitívan fog telni.

Szingliként éppen valamilyen számodra fontos ügy intézésekor csap majd be a szerelem nyila, akkora hévvel, hogy nem is tudtok majd ellenállni neki, csak sodródni az érzelmekkel.

 

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

Az utolsó hónapban felmerülhetnek viták, azonban jól fogjátok majd kezelni őket és szépen túllendültök rajta. Az ünnepekre már a harmónia uralkodik el a kapcsolatotokon, ezzel bearanyozva a Karácsonyt és a Szilvesztert.

Ha egyedülálló vagy, egy decemberi összejövetelről már egy randi ajánlattal térsz majd haza és valószínű, hogy az újesztendőt egy új pár oldalán kezded majd.

 

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Pároddal az amúgy is harmonikus kapcsolatotok még meghittebben telik majd az ünnepi hangulatban. Szívesen szőtök terveket a jövőtökkel kapcsolatban és beszélgettek sokat az érzelmeitekről és elképzeléseitekről. A szilveszter is szuperül alakul majd.

Ha nincs párod és ebben a hónapban az ismerkedés során kifejezetten dominálnak majd a csillagjegyedből fakadó tulajdonságaid, ahogy a potenciális párjelölté is, de ne agyald túl a dolgokat, hanem hagyd, hogy az érzéseid mutassák az utat.

 

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Irigylésre méltó harmónia uralkodik köztetek a pároddal, amit mindenki észrevesz a környezetetekben. Nagyon jól megy a kommunikáció és minden meg is tesztek egymás boldogságáért. Az ünnepek így csak jól alakulhatnak.

Ha szingli vagy, most könnyedén rád találhat a szerelem egy olyan helyen, ahol a közös érdeklődés hoz majd össze titeket. A közös szenvedély nyomán még erősebb kapocs alakulhat ki közöttetek.

 

Halak (II. 20 – III. 20.)

Ebben a hónapban úgy érzed, több időt kellene magadra szánnod, azonban nagyon fontos, hogy ezt a párodnak is úgy magyarázd el, hogy megérthesse, és ne gondoljon arra, hogy kettőtök között van probléma. Ha sikerül őszintének lennetek egymáshoz, meg fogjátok találni a megoldást, hogy együtt és külön is jól érezzétek magatokat.

Ha egyedül vagy és nyitott vagy egy új kapcsolatra, az akár a kibővülő baráti körödben is várhat rád. Ebben a hónapban rendes lesz időd kimozdulni otthonról, szóval hajrá!

 

Hirdetés

You may also like