Home Ezotéria Minden csillagjegy életébe fordulatokat hoz a 2016-os őszi szerelmi horoszkóp! Nézd meg mire számíthatsz te is!

Minden csillagjegy életébe fordulatokat hoz a 2016-os őszi szerelmi horoszkóp! Nézd meg mire számíthatsz te is!

by Krisztina

Ősszel sem érnek véget a kapcsolatok és az érzelmek, valamint a hormonok ugyanúgy dúlnak.

Ha szereted spirituálisan is nyomon követni a szerelmi életed alakulását és hiszel a sorsban, akkor nézd meg mire számíthatsz idén ősszel a szerelemben!

Kos

Olyan kalandokban lesz részed, amelyekben eddig még soha sem és nagyon sok egymásnak ellentmondó hatások érnek majd. A kisugárzásod felerősödik és sokan vágyakoznak majd utánad. Ősszel ennek ellenére mégsem lesz hosszú távú kapcsolatod, csakis rövid ideig tartó flörtjeid. Egy parányi csalódás megrendítheti érzelmeidet, de ha elfogadod azt, hogy ez az ősz nem a sírig tartó szerelemről szól, és elég erős vagy – márpedig az vagy -, akkor szinte semmi nem állhat boldogságod útjába. Lehetsz egy kapcsolat, vagy egy magányos időszak végén, ami kapcsán most kiengeded a gőzt, és könnyű kalandokba keveredsz csupán. Élvezd ki, amíg lehet, engedd, hogy partnered (vagy netán partnereid) kényeztessen. Kérj tőle lehetetlen dolgokat, és a lábaid elé fekteti a csillagokat az égről. Ne keseregjenek a kapcsolatban élők sem, hiszen a vénasszonyok nyara az ő hálószobájukat is fülledt erotikával tölti be!

Bika

Az ősz számodra egy nagy változással indítja a szerelmi életed, ami lehet csalódás, veszekedés, kibékülés. Ezt a változást mindenképp pozitívan kell megélned, mert valami nagy dologra készít fel téged. A sok veszekedés oka nem más, mint a munkahelyről haza hordott stressz, amit a párodra zúdítasz, ráadásul ok nélkül. Az egyetlen öröm az ürömben, hogy a stresszt a legjobban a szex oldja, így kedvesed könnyen megbocsátja, ha alkalom adtán neki jut a szurkálódás, amit a főnöködnek szántál és így övé a jutalom is, amiért elnézi ezt neked! A szinglik se búsuljanak, mert soha nem lehet tudni, hogy a barátok közül ki veszi át a pszichológus szerepét és egészíti ki a kezelést egy kis szexterápiával. Menj bele bátran a játékba, előfordulhat, hogy hosszútávon is jó csapat lesztek.

Ikrek

Itt már csak a mágia mozdítja el a libidót! Az Ikrek idén ősszel kemény munka elé néz, ha a szerelemben boldogulni akar. Most bizony harcolnod kell a párodért, nem egy harmadik felet, hanem saját magadat kell legyőznöd. A bátorságod próbája ott kezdődik, hogy magadban kell tisztázni, vajon mi ölte ki a vágyat benned és el kell döntened, hogyan tovább. Küzdesz vagy váltasz? Egyik út sem könnyű, de legalább vezet valahova a mostani toporgással szemben. Ha felveszed a kesztyűt, nyúlj bátran a bájitalok vagy a szerelmi varázslatok adta előnyökhöz – de vigyázz, szerelmi kötést soha ne alkalmazz! Bízz magadban és a varázslatban, az út végén soha nem tapasztalt kellemes élmények várnak. A szingli Ikrek számára talán váratlanul, ám annál nagyobb fellobbanással kezdődhet az a szerelmi történet, amely döntő fordulatot hozhat eddigi életedében. Mivel egyéniségedben remekül ötvöződik a romantika és a gyakorlati érzék, pontosan tudod, hogy mikor mit engedhetsz meg partnerednek, és hogy miként szereld le néha kóros féltékenységét. Az ősz első hetei egymás alaposabb megismerésével és kisebb-nagyobb konfliktusokkal telhetnek el, de mindez még szorosabbá fűzi kapcsolatotokat.

Rák

Remek és szórakoztató társaságba csöppenhetsz, bár az ősszel kibontakozó ismeretségeid aligha lesznek tartósak. Ennek egyik oka, hogy magasra állítod a mércét általános műveltségben és jellemben, és ennek kevesen felelnek meg. Aki pedig mégis tetszik, attól balszerencsés körülmények szakítanak el. Pedig soha ilyen nyitott nem voltál még a boldogságra! Érezhetően nyitottabb vagy a romantikára, az erotikus játékokra, amit párod ki is használ rendesen. Ahogyan a párkapcsolatban élőknek megadatik ezen az őszön ez a felszabadultság a kapcsolatukban, ugyanígy a szinglik is nagykanállal falják a pasikat. Jól is teszed, ha szakítasz a régi, unalmas éneddel és feltöltődsz új inspirációkkal, hiszen közelednek a hosszú sötét, hideg téli esték, amit így könnyebb lesz átvészelni. Bátran használd a fantáziádat és tanulj masszázs technikákat – nem csak a sítúrán megfáradt izmok lesznek hálásak érte!

Oroszlán

Ezen az őszön nem veszel majd komolyan egy személyt sem, mindenkivel megpróbálsz játszadozni. Igazi hódító szerepét veszed fel, emiatt mindent elkövetsz majd a tökéletes külsődért. Ebben a nagy kavalkádban azonban mégis szerelembe esel.  Az Oroszlán ugyanis gond nélkül elvárja, hogy a párja minden téren kiszolgálja őt. Udvaroljon, hozza le a csillagokat az égről, majd varázsoljon el egy vacsorával, kényeztessen az ágyban és reggel változzon forró kávévá… Rossz hírem van, ezen az őszön ez a te feladatod lesz. A szinglik se higgyék, hogy megússzák ezt. Valaki kihozza belőlük is a szexi szobalányt, aki lesi ura és parancsolója minden óhaját! Hogyan? A meglepetések a hálószobában érnek majd, és olyan kellemesek lesznek, hogy önként és dalolva hagyod a szívedet behálózni és bilincsbe verni.

Szűz

Ősszel teljesen ki fogsz virulni, amit mindenki észre fog venni rajtad körül. Ha eddig magányosan élted mindennapjaid, akkor ősszel elérkezik az életedbe a nagy szerelem. Egyetlen dologra kell nagyon figyelned, hogy ne vedd már az elején túl komolyan az egészet! Minden lelkiismeret furdalás nélkül menj bele a játékba, és csavard feljebb a „szexkapcsolót” magadon. Jó alkalom ez arra, hogy ismerkedj, ahogyan arra is, hogy ha kapcsolatban élsz, kicsit felrázd a párodat. Neki is jól fog esni ez a kis romantikus játszadozás. Büszkén fog pletykálni a haverjainak az „új asszonyról”!

Mérleg

Az újrakezdés a kapuban áll és várja, hogy teret adj neki. Egy szempillantás alatt fog megdőlni minden elméleted arról, milyen nyugodt és kellemes az életed. Álmaid pasija közelít, és kizárólag rajtad áll, hogyan tovább. Felégetsz magad mögött mindent, és felülsz a szerelem hullámvasútjára – megtapasztalni a totális érzelmi kiszolgáltatottság hol egekbe emelő boldogságát, ahol néhanapján a kétségektől, kérdésektől sötét mélységek váltják egymást? Nem könnyű döntés, hiszen most nem magadban, hanem egy sármos szívtipróban kell megbíznod, és ez új neked. Fennáll azonban a veszély, hogy ráduplázol korábbi érzelmi baklövéseidre, de a jelek szerint ősz végén egy örvendetes családi esemény, valamint kedvesed kitartó szeretete megment az újabb csalódástól.

Skorpió

A Skorpió szíve mélyén mindig is ott bujkál hedonista, szexfüggő kamaszos énje. Most nagy hasznát veszed ennek. Mivel érzelmeid változásait idáig meghatározták az anyagi és otthoni problémák, reményteljes kapcsolataidat elodáztad jobb napokra, közben persze gondosan ügyeltél arra, hogy partnered érdeklődését állandóan ébren tartsd. Mivel gondjaid egy szerencsés fordulattal véget érnek, most már nagy elszántsággal és céltudatosan építheted ki kapcsolataidat, valamint megszabadulhatsz azoktól, amelyek eddig gúzsba kötöttek. Engedd hát ki a fáradt gőzt, és hódítsd meg vele a párodat! Szingli Skorpiók is az erotikus kisugárzásukkal fognak hódítani. Legyetek önmagatok, kockáztassatok, játsszatok a pasikkal, és örök életre magatokhoz láncoljátok az igazit, aki alig várja majd ezek után, hogy időről időre találkozhasson a háziasszony álarc mögött élő szexistennővel. Akiről persze soha nem lehet tudni, mikor veti be magát újra.

Nyilas

Borongós hangulatban kezdheted az őszt. Ugyan a pasik érdeklődve méregetnek, ha kapcsolatban élsz, a párod is értetlenül fogja fogadni azt a tényt, hogy magad sem tudod, mit vársz a kapcsolatotoktól, a férfiaktól és úgy általában az élettől. Ez az ősz a csendes magadba fordulás időszaka lesz. Ha a barátaid, vagy a párod az orrodra koppintanak, hogy elég lesz már ebből a siránkozós, „semmi sem elég jó” időszakból, akkor biztos lehetsz benne, túlzásba vitted! Igen, időnként jó ezt tisztázni magunkban, de alaptalanok a kétségeid, hiába tart markában ez a bizonytalanság. Aki szeret, igazán szeret, csak nem mered meglátni, észrevenni. Egy reménytelennek tűnő szerelmi történet boldogító fordulatot vesz, és ismét helyreáll az eddig ingatag harmónia.

Bak

Kisebb konfliktusok zavarhatják meg a harmóniát életedben, és éppen ebben a pillanatban léphet színre az, aki talán már régóta sürgött-forgott körülötted. Kora ősszel ugyanis egy nem várt lehetőség kopogtat az ajtódon. A nyakadba zúdult temérdek munka mellett egy rövid, de annál csábítóbb utazás képében! Na, most mi legyen? Akárhogy is döntesz, a szerelem felkap és megpörget… talán a párod, talán valaki más lesz az, aki megdobogtatja a szíved, ne mondj nemet. Vedd fel a kesztyűt és élvezd ki a hirtelen jött alkalmat! A kibontakozó vagy újra fellángoló szerelem megajándékozhat azzal a testi-lelki boldogsággal és harmóniával, mely oly régóta hiányzik az életedből, és amire annyira vágytál már. Ám vigyázz, ne éld bele magad oly nagyon, mert a folytatás sajnos több kellemetlenséget okozhat, és ez felőrölheti öröknek hitt érzelmeiteket. Bizony, a kaland előtt és után is keményen helyt kell állnod a munkahelyeden. A szerelemi életed nem mehet a munka rovására!

Vízöntő

Kisebb konfliktusok zavarhatják meg a harmóniát életedben, és éppen ebben a pillanatban léphet színre az, aki talán már régóta sürgött-forgott körülötted. Kora ősszel ugyanis egy nem várt lehetőség kopogtat az ajtódon. A nyakadba zúdult temérdek munka mellett egy rövid, de annál csábítóbb utazás képében! Na, most mi legyen? Akárhogy is döntesz, a szerelem felkap és megpörget… talán a párod, talán valaki más lesz az, aki megdobogtatja a szíved, ne mondj nemet. Vedd fel a kesztyűt és élvezd ki a hirtelen jött alkalmat! A kibontakozó vagy újra fellángoló szerelem megajándékozhat azzal a testi-lelki boldogsággal és harmóniával, mely oly régóta hiányzik az életedből, és amire annyira vágytál már. Ám vigyázz, ne éld bele magad oly nagyon, mert a folytatás sajnos több kellemetlenséget okozhat, és ez felőrölheti öröknek hitt érzelmeiteket. Bizony, a kaland előtt és után is keményen helyt kell állnod a munkahelyeden. A szerelemi életed nem mehet a munka rovására!

Halak

Az ősszel színre lépő „udvarló” a legjobb hangulatban talál, és kezdetét veheti az a szerelem, mely gyökeres fordulatot hozhat az életedben. Ennek a kapcsolatnak akkor lesz igazán jelentősége, és szépsége, ha éppen most próbálsz kiheverni egy szerelmi csalódást. Eddig ugyanis bátortalanságod megakadályozott abban, hogy közelebbi ismeretségbe kerülj valakivel. Lehet, hogy kezdetben túlságosan eszményíted partneredet, de a magasra emelt mérce csak hasznára válik a szerelmeteknek, hiszen téged is arra kötelez, hogy a legelőnyösebb tulajdonságaidat állítsd hódításod szolgálatába. Az események olyannyira felgyorsulnak, hogy már magad sem tudod, hol áll a fejed, és nyoma sem marad az esetleges nyári kesergésnek. Összeköltözés? Eljegyzés? Esküvő? Álom vagy valóság? Szinte mindegy is, a Halakat utoléri valami megmagyarázhatatlan vágy az állandóság, a megbízható és kiszámítható partnerkapcsolat után. Nyugodtan álmodozz és tervezgess, párod is hasonlóképen gondolkodik. Talán a tavasz már arról fog szólni, hogy helyszínt kerestek az esküvőhöz és tortákat kóstolgattok!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .