Home Egészség & életmód Milyen nő vagy valójában? Születési hónapod elárulja!

Milyen nő vagy valójában? Születési hónapod elárulja!

by Brigitta

Szeretnéd tudni milyen nő is vagy valójában? A születési hónapod mindent elárul. Mit gondolsz, illik rád?

január

Komoly és konzervatív a januári nő, de nagyon ambiciózus. Szeret kissé kritizálni. Ritkán nagyon ideges és dühös, de akkor jobb kerülni őt, ha ez megtörténik. Ne várj nyitottságot tőlük, mert nem akarja mutatni érzéseit. Csak olyan emberek társaságát keresik, akik ugyanazon a szellemi szinten vannak, mint ők.

február

Ezek a nők képesek az elvont gondolkodásra. Nem mindenki képes megérteni őket. Türelemmel kell kezelni őket, mert a gyakran változó a hangulatuk. Szörnyen romantikusok tudnak lenni! Bármit megtesznek a szeretett férfiért. Fontos a visszajelzés számukra. Emberek, akik elárulják őket soha nem fogja látni őket újra.

március

Amíg nem idegesíted fel őket, nagyon aranyosak. Képesek mindent széttépni, ha mégis ideges hangulatba kerülnek. Ellenkező esetben elkötelezett és hűséges. Egy öröm együtt élni ezzel a nővel. Nehezen csábíthatók el, de ha mégis, megéri a fáradtságot.

április

Könnyedén kommunikálnak, ezek a nők, de néha tudják nagyon sajnálni magukat. Ezért nagy figyelmet igényelnek. A legtöbb közülük nagy szeretettel van tele, de ha egyszer csalódik, akkor eltávolodik. Nagy boldogságot ad annak a férfinek, akiben, megbízik, és aki megérdemli.

május

Nagyon kitartó és hűséges és nagyon szép. Ha beléjük szeret valaki, az kicsit bajban lehet, mert nagyon kemény jellemek, és nem lehet őket elfelejteni.

június

Ezek nagyon kíváncsi nők, nagyon kreatívak és kommunikatívak, csak néha túl sokat beszélnek és gyakran másokat is megbántanak. A szerelemben nagyon veszélyes játékos. A férfiak olyanok, mint a gyurma a kezükben.

július

Ezek a lányok nagyon titokzatosak, távolság tartóak eleinte. Túl sokat merengenek a múlton, de sokszor szebbek, mint a többi nő. érzékenyek, és mélabúsak sokszor. Ha megcsalod, többé nem látod.

augusztus

A férfiak elvesztik a fejüket az ő jelenlétükben. Egoisták és mindent megszereznek, amit akarnak, bár viccesek, rajtuk ne gúnyolódj. Mindig középpontba kerülnek, ez nem jelent nekik problémát.

szeptember

Fegyelmezett, gyönyörű lányok, de soha nem bocsátják meg, ha valaki elárulja őket. A bosszú sem áll távol tőlük. A szeptemberi lányok szeretik hosszú kapcsolatokat. Ezek nem egy éjszakára való nők. Nagyon kritikusak

október

Az októberben született született nő szereti bizonyítani erejét és függetlenségét, és vas karaktere van. De ugyanakkor nagyon érzelmes. Ritkán sír mások előtt. Rendkívül okos és tudja, hogy az emberek hajlamosak visszaélni a bizalommal, nem nyílnak meg mindenkinek. Más nők gyakran gyűlölik őket, mert irigylik őket.

november

A novemberi nő mindig egy lépéssel a többiek előtt jár. Azonnal felismeri a hazugságot. Nem játszhatnak ezekkel a nőkkel, mert rossz vége lesz.

december

Türelmetlen, túl gyors, de sok szerencsével született. Minden szituációból győztesként kerülnek ki. Ők nagyon szórakoztatók. Tudják, hogyan kell feldobni a hangulatot. Általában, mindössze néhány perc, míg meghódít bárkit. Az ő szíve nagy, és mivel Isten az ő oldalukon végén megkapják, amit megérdemelnek.

 

Hirdetés

You may also like