Home Ezotéria Mikor szoktál felébredni reggel? Erről mindenképp tudnod kell!

Mikor szoktál felébredni reggel? Erről mindenképp tudnod kell!

by Judith

Nem csak az álmaid árulhatnak el rólad dolgokat, hanem az időpont is, amikor felébredsz. Nézzük meg, hogy mit mond el rólad az ébredésed időpontja.

 

4 óra vagy korábban hajnal

Nagyon valószínű, hogy az életed tele van stresszel, utálod a munkádat és a főnöködet. Lehetséges, hogy a magánéletedben is problémák vannak és aggódsz a jövő miatt. Nos, ez ellen tenned kell valamit! Ha a munka a gond, válts. Ha személyes gondok gyötörnek, beszélj a pároddal vagy keress fel egy szakembert, mint pl. egy pszichológust.

5 óra reggel

A pontosság megszállottja vagy és félsz attól, hogy bárhonnan elkéss, mert az teljesen felborítja a napirendedet. Mondhatni egész nap álmos vagy, döntöd magadba a kávét és nem igazán emlékszel az utolsó napra, amikor képes voltál felébredni és teljes erőbedobással végigvinni egy napot.

6 óra reggel

Gratulálunk! Te egy nagyon fegyelmezett ember vagy. Még ha később is kezdesz dolgozni, szereted a napot korán kezdeni, hogy legyen lehetőséges kedvenc időtöltéseiddel foglalkozni, mint a sport vagy olvasás.

7 óra reggel

A szervezett életvitelű emberek ébrednek ekkor. Nem számít, hogy mikor látsz neki a munkának, korábban kelsz fel, hogy előkészíthesd a dolgaidat, amelyek az előtted álló naphoz szükségesek.

8 óra reggel

Te a 8 óra munka kategóriába tartozol. Az életed kissé unalmas és monoton, mert állandóan azt érzed, hogy túlterhelt vagy a munkában. Elég valószínű, hogy nem igazán szánsz időt a társasági és magánéletedre.

9 óra reggel

Te szintén a heti 40 órás munkaidő kategóriába tartozol, de nem vagy szervezett típus. Mielőtt felkelsz, szükséged van még pár szundira. Feltehetően sokat panaszkodsz a kemény, fárasztó munkára és sokat álmodozol nyaralásról a barátaiddal és szeretteiddel.

10 óra reggel

Bizonyára a kreatív szelleműek táborát erősíted: első körben, biztosan hajnal 2-3 óráig szoktál dolgozni, ami után 10-ig ki is tudod magad aludni. A te biológigi órádat ez nem károsítja nagyon, hiszen a legklasszabb ötletek éjszaka szállnak meg téged.

11 óra reggel

Az éjaszakai műszakosok kelnek fel 11 órakor. Épp ezért ebben semmi meglepő vagy szégyellni való nincsen. A másik lehetőség, hogy nem éjszakázol, de az éjszakát játszással vagy filmnézéssel töltöd. Ha így van, ez eléggé árt az egészségnek.

12 óra – dél

Lassan közeleg az ebédidő, de te meg sem mozdulsz! A gép előtt ültél, könyvet olvastál vagy tv-tnéztél egész éjjel. Lehet hajnal 5-ig is. Hadd tippeljek: a gyorskaját és a jégkrémet is szereted! Ez egyáltalán nem jó így. Valamit kezdened kell az életviteleddel!

 

Hirdetés

You may also like