Home Ezotéria Mi a csillagjegyed? Így hat az életedre a Vonzás Törvénye!

Mi a csillagjegyed? Így hat az életedre a Vonzás Törvénye!

by Krisztina

Nem mindegy, hogy melyik jegyben születtél, a Vonzás törvénye ugyanis más-más erőkkel hat az életedre, a sorsodra. Ha szeretnéd tudni, hogy a tiédre milyen hatással van, akkor nézd meg a csillagjegyedhez tartozó leírást!

Kos

Nagyvonalú, jószívű ember vagy, szeretsz új tapasztalatokat szerezni. Ami mégis visszahúzó erővel bír az életedben, az a kudarctól való félelem, ez pedig azzal jár, hogy nem mersz kockáztatni, élni az adott lehetőségekkel, mert rettegsz, hogy belebuksz. De ne feledd azt, hogy a bukás hozzátartozik a sikerhez, amiből tanulhatsz, így következőkor már tudni fogod, hogy milyen hibát ne köves el.

Bika

A Bika csillagjegyűek szeretnek a társaság középpontjában lenni. Fontosnak tartod az őszinteséget, és gyakran vagy kíváncsi is. Arra törekszel, hogy mindenben maximálisan tudj teljesíteni, így sok időt és energiát fektetsz bele a képzésedbe. A Vonzás törvénye segít abban, hogy nagyobb önbizalomra tégy szert.

Ikrek

Gyakran szembesülsz azzal a problémával, hogy nem tudsz kellő mértékben összpontosítani, és emiatt nem tudod mindig megvalósítani a céljaidat. Ugyanakkor környezetet szeret, mert nyugodtságot, harmóniát árasztasz. Intelligens vagy, amit használnod kell a céljaid elérésében, ebben segíteni fog a Vonzás törvénye.

Rák

Empatikus, nyitott, együttérző vagy, ezért esetedben a Vonzás törvénye abban segít, hogy az emberekkel való kapcsolataidat felhasználhasd céljaid elérésére. Fontos, hogy az Univerzum számára olyan üzeneteket küldj, amelyek hitelesek az életedre nézve.

Oroszlán

Az Oroszlánok erős személyiségek. Te is tudod, hogy mit akarsz az életben, így nincs az az ember, aki le tudna beszélni arról. Azon viszont még dolgoznod kell, hogy ne gondolkozz sokat, mert lehet, hogy kifutsz majd az időből. A Vonzás törvénye akkor működik igazán, ha megtanulsz uralkodni a gondolataidon.

Szűz

Elvárásaid magasak saját magaddal és másokkal szemben is. Különleges emberekkel veszed körbe magad, akik mentalitása, morális látásmódja hasonló a tiedhez, éppen emiatt a Vonzás törvénye biztosítja számodra, hogy olyan emberekkel ismerkedj meg, akik elősegíthetik a boldogulásodat.

Mérleg

Stabil, céltudatos személyek a Mérleg csillagjegyűek. Számodra fontosak a szakmai sikerek, a családi biztonság megteremtése, a szerelem és a barátság. Ha kibillensz az egyensúlyi állapotból, néha túlzásba viszed a szabadságot, azaz többet engedsz meg magadnak a kelleténél. A Vonzás törvénye segít neked, hogy új nézőpontból vizsgálhasd meg a dolgokat, amely elősegíti a fejlődésed.

Skorpió

Nehezedre esik, hogy legnagyobb félelmeidről beszélj, még a legközelebbi hozzátartozóidnak is. Azt viszont tudnod kell, hogy csak akkor érhetsz el sikereket, ha legyőzöd a félelmeidet, ezért cserébe viszont őszintén el kell mondanod az Univerzumnak, hogy mit akarsz. Ez most jó alkalom erre, a Vonzás törvénye is melletted áll, így használd ki a lehetőséget.

Nyilas

Energikus személy vagy, akire leginkább a Hold van hatással. Tehetséges vagy, és szinte mindig a pozitív dolgokat veszed észre, amiben segít a Vonzás törvénye is. Kövesd a helyes irányt, légy mindig pozitív, nyitott és a lehetőségek bekopognak az ajtódon.

Bak

Szeretsz dolgozni és kitűnni a tömegből. Nem félsz kimondani a véleményed, nyílt és őszinte vagy. Szeretsz irányítani, tanítani másokat, mivel tele vagy energiával. Ha hiszel a képességeidben, akkor a Vonzás törvénye segít abban, hogy előnyös helyzetekbe kerülj, ami a céljaid elérésében segít.

Vízöntő

Rendkívül kreatív személy vagy, akinek az ilyen munkahelyek felelnek meg leginkább. Imádod a kalandokat, az utazást. Arra viszont figyelned kell, hogy olykor csak türelemmel, kis lépésekkel érhetsz el sikereket. A Vonzás törvénye is arra figyelmeztet, hogy ne kapkodj, várj a megfelelő pillanatra.

Halak

Szeretsz álmodozni, meditálni, a belső énedre figyelni. Érzékeny vagy, és néha bizonytalan a jövőddel kapcsolatban. A Vonzás törvénye arra sarkall, hogy pozitív szemléletű emberekkel ismerkedj meg, akik jó hatással lesznek rád.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .