Home Ezotéria Márciusi egészséghoroszkóp: sokan lesznek még betegek, nézd meg téged mi fenyeget!

Márciusi egészséghoroszkóp: sokan lesznek még betegek, nézd meg téged mi fenyeget!

by Krisztina

Egészséghoroszkópunkból kiderül, hogy a csillagjegyek milyen megbetegedésekre számíthatnak még márciusban. Ha azt gondoltad, végre vége a zord télnek és fellélegezhetsz betegségek terén, akkor most jól figyelj, mert sokaknak lesznek még egészségügyi problémái!

 

Kos:

Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy egészséges legyél, hisz most mélységében meg tudod érteni, hogy a betegség csak jelzés, egy „Stop” tábla, hogy végre változtass az életeden. Csak rámutat, hogy valahol akadály van! Lehet, hogy valamihez túlságosan ragaszkodsz, amit már el kéne engedni! Különösen erős gyógyító energiák szabadulhatnak most fel benned, mellyel nem csak magadnak, de akár másoknak is tudsz segíteni. Kicsit állj meg, figyelj magadra, befelé – melynek már önmagában is gyógyító ereje van!

 

Bika:

Kedvességed, szereteted, mely minden mondatodban, mozdulatodban benne van, nem csak másokat, de téged is gyógyíthat, egészségesen tarthat. Ám ha türelmetlen vagy, ha „fejjel mész a falnak”, annak következményei lehetnek, „összegabalyodhatsz saját lábadban”, és betegség formájában megállíthatnak. Csak azt kell megértened, hogy ne rohanj! Alapvető nyugodtságod miatt számodra ez nem is olyan nagy feladat. Érdemes a friss levegőn nagyokat sétálni, sportolni, mely mind a testet, mind a lelket karban tartja.

Ikrek:

A gyorsaság, türelmetlenség, szétszórtság okozta problémákra ( sérülésekre) nem kell számítanod, ha kézben tudod tartani azt a lendületet, ami mindig hajt, ami miatt mindig késésben vagy – hisz egyszerre több helyen kéne lenned, több dologgal is kéne foglalkoznod. Kicsit lassabban! Gyomrod jelezhet, ha valamit nem tudsz „befogadni, lenyelni”, amihez a megoldást a megengedés és elengedés hozhatja. Megengedni mindenkinek, hogy az legyen, aki, ám tanítani másokat, a te határaid vonalára is.

Rák:

Nincs olyan betegség, amiből most ki ne tudnál gyógyulni, ha ki tudsz lépni abból a szenvedélyes akaratból, mely azt okozta. Ne vedd szívedre a dolgokat! Jó beleélő képességeddel ülj bele a másik „székébe”, és így megláthatod, hogy mindenkinek van igazsága, a szíved meg tud enyhülni – és ahol a szeretet, ott az egészség! A sport is nagyon jót tesz, hisz levezeti a felhalmozott feszültségeket. Keresd meg barátaidat, egy jó beszélgetés is megelőzhet, megoldhat mindent!

 

Oroszlán:

Nagyon ébernek kell lenned, hogy el ne kapj valamilyen fertőzést! Ennek hátterében a mostani időszakodban előforduló bizonytalanság, talajtalanság áll. Jót tesz, ha elmész uszodába, ha szaunázol, ám az is, ha az egyébként is benned levő kreatívságoddal alkotsz. Most különösen javadra válhat, ha a népművészettel kapcsolódsz, a gyökerekből meríthetsz erőt, mely hozza a benned levő egészet, egészséget. Ha a csontjaid, térded szólnának jelzésként, azon se csodálkozz! Csak azt üzenik, hogy legyél itt a valóságban, és ne legyél túl kemény!

 

Szűz:

Felejts el minden betegséget, egyszerűen ne fogadd el – jól vagy! Te, akinek mindig fontos az egészség, figyelsz a táplálkozásodra, karban tartod tested, „lelked templomát”, ne aggódj a betegségek miatt! Igen, tudsz hipochonder lenni, de épp az a feladatod az életben, hogy nagyobb hited legyen, mint aggályod! Mosolyodnak, a most benned levő mélyről fakadó megértésnek, szeretetnek, segítővágynak gyógyító ereje van – úgy számodra, mint mások számára. Okos, tudásban gazdag szavaid is mindenki javára válnak, és még a diplomáciai képességeddel is előrukkolhatsz most.

Mérleg:

Könnyen kibúvót kereshetsz az akadályok, a problémák megoldása helyett, otthagyva a feladatot, önmagadat is becsapva. Épp emiatt, könnyen megfertőződhetsz, könnyen elkaphatod mástól a betegséget, mert nem vigyázol a határaidra. Ha elfojtod magadban a feszültséget, ha mosolyogsz a békesség kedvéért, bár szíved szerint a többieket „agyoncsapnád”, a benned maradt feszültség ellened fordul, és téged betegít meg. Vállald önmagad, adott esetben a küzdelmet, a harcot! Ez életfeladatod is, erre mindig figyelned kell!

 

Skorpió:

Akaratos és türelmetlen lehetsz, amik elviszik energiád nagy részét, és gerjeszthetik a betegségeket, melyek csak „állj”- ra kényszerítenek, ha nem figyelsz, ha túlzásba esel – jelezve, hogy nem jó irányba mész. Segítségedre lehet a benned levő bölcsesség, a határok pontos érzékelése, az alázat, mely elfogadja, hogy nem kell rohanni, hisz „mindennek ideje van”. Próbáld a természetben található növények/ásványok erejét használni akár a megelőzésben, akár önmagad gyógyításában – hisz ha egy kicsit is elcsendesedsz, tudsz velük kapcsolódni!

Nyilas:

Mondd ki, mit szeretnél, és meglesz – ez az egészség területén is érvényben van! Bölcsességeddel, elfogadóképségeddel, szereteteddel távol tudod tartani a betegségeket, gyorsan tudsz regenerálódni, nem tudnak rajtad fogást találni a kórokozók. Érdemes elmélyedned a gyógynövények, a régi gyógymódok arzenáljában, utat engedni a természetgyógyászatnak, hisz a most benned levő gyógyító és gyógyuló erő mindenki javát szolgálhatja. A böjt is javadra válhat!

Bak:

A már régebb óta tartó, nehéznek tűnő, akadályokkal teli időszakod – az „újjászületésed”, mely a testedben is megmutatkozhat. Ha túlzásba esel, az idegrendszer, vastagbél, térd, prosztata – jelzéseket adhatnak le. Engedj akaratodból, türelmetlenségedből, kényszeres szabadságvágyadból, amik egyébként egyáltalán nem jellemzőek rád! A szeretet, a mások elfogadása, megértése – segítenek, gyógyító energiát hoznak. Jógázz, ha van rá lehetőséged, az a te sportod! Középpontodba húz!

Vízöntő:

Sportolj sokat, hogy a benned levő nagyon erős akarat energiái utat találjanak kifelé, és ne ellened forduljanak betegséget hozva, kényszeresen megállítva! Az elengedés is segítségedre lehet, amiben egyébként nagyon jó vagy, hisz mindig vágyad van az újra, a különlegesre, alapvetően nem ragaszkodsz semmihez – most azonban ez a feladatod valamiért nehezebben mehet. Keress kitartást igénylő sportot, mint a jóga, túrázás, hegymászás, vagy olyant, ami nagyon izgalmas, kiszámíthatatlan, mint a falmászás, stb.!

Halak:

Lágyságod ne ellensúlyozd túlzott keménységgel, mert a másik véglet épp oly sok nehézséget rejtegethet, mely megmutatkozhat testi szinten is, mint térd-, gerinc-, szív problémák. Jót tehetnek azok a sportok, melyek vízhez kötöttek – úszás, vízilabda, de akár egy gyógyfürdőben való önmagad kényeztetése is. Javadra válhat a hegymászás, a jóga, a barlangászás. Ha sikerül szíved szeretettel feltölteni, nincs betegség, mely megtalálna.

Hirdetés

You may also like