Home Ezotéria Különleges meglepetéseket tartogat a szerelem terén a mai horoszkóp!

Különleges meglepetéseket tartogat a szerelem terén a mai horoszkóp!

by Krisztina

Különleges napra ébredhettünk ma, ugyanis a Vénusz bolygója ráragyog a szerelemre szeptember 27-én. Különleges energiák léptek ma életbe, ami egy harmonikus érzelmet visz a meglévő kapcsolatokba. Ha egyedül vagy, ne szomorkodj, mert itt a fordulópont ideje!

Kos

Lepd meg a szerelmed valami kis apró dologgal, mert ezen a napon bármit asz neki, az érzelmileg hozzád köti majd. Meglátod mennyire fog örülni a hirtelen kedvességnek.

Bika

Ha régóta gondolkodsz egy függőben lévő kapcsolaton, itt az ideje, hogy pontot tégy a végére. Ma a szerelmi életedben hozott döntések és szavak nagy erővel bírnak.

Ikrek

Ha nem vagy a romantika híve, akkor ma tedd félre ezt és légy az! Gyújts egy gyertyát este, és adj a kedvesednek egy masszázst a meleg ágyban! Meglátod, felejthetetlen estéd lesz!

Rák

Ma semmiképp ne mutasd szerelmed felé a félelmeid, légy pozitív, és öleld magadhoz többször is, ha teheted. Lepd meg őt egy-két romantikus üzenettel.

Oroszlán

Közeleg a szerelem, járj ma nyitott szemmel. Ha párkapcsolatban élsz, tedd félre mára a féltékenységet, mert a mai nap döntheted el, hogy milyen irányt vegyen a kapcsolatotok.

Szűz

Vesd be este minden bájadat és érzékeidet és mutasd meg a párodnak a benned élő vadat. Tedd különlegessé a mai napot minden téren!

Mérleg

Kissé fáradt lehetsz, mert nem igazán szereted a hét elejét és inkább hétvégén vagy aktív. Ma viszont fogadd be a Vénusz erejét és lásd meg a kapcsolatodban a szépséget és mutasd ki ma duplán az érzéseidet.

Skorpió

Nem vagy mostanában a toppon, de ma ezt félre kell tenned, ha nem szeretnéd, hogy megromoljon emiatt a kapcsolat. Légy kedves, idézd fel a régi emlékeket, nézegessetek régi fotókat. Meglátod a párod holnaptól egy romantikus herceg lesz.

Nyilas

Ha már megtaláltad a nagy őt, akkor ezt mondd el neki is, ha pedig még nem, akkor ma van itt az ideje annak, hogy lezárd a múltat és holnaptól nyitott szemmel és szívvel járj.

Bak

A Bakok számára a mai nap egy különleges nap lesz a szerelmi életben. Egy régóta várt dolog végre beteljesedik, de mindez rajtunk is múlik, ezt ne feledjük!

Vízöntő

Ha nem érezzük elég biztosnak azt a kapcsolatot, amiben élünk, akkor ma döntenünk kell. Ha mégis szeretnénk folytatni és megtalálni a másik mellett a régóta várt boldogságot, akkor változtatnunk kell egy-két dolgon, hogy ez sikerüljön.

Halak

Tegyük félre ma az érzelmi gondjainkat és ne gyötörjük ezzel a párunkat. Legyünk kedvesek és figyelmesek a másikkal szemben, mert semmi másra nem vágyik jobban, mint a Halak karjaira és szeretetére.

Hirdetés

You may also like