Home Ezotéria Titokzatos október vár ránk – Nézd meg a te csillagjegyednek mit tartogat!

Titokzatos október vár ránk – Nézd meg a te csillagjegyednek mit tartogat!

by Krisztina

Az október sok szempontból különleges hónap lesz az évben, egyrészt azért, mert egy lépéssel közelebb leszünk az év végéhez, másrészt pedig azért, mert a szeptember végi Vérhold energiája sok mindent megváltoztat az életünkben.

Ezek a titokzatos változások minden csillagjegynek más-más dolgot tartogatnak, nézd meg te mire számíthatsz!

Kos

A kosok életében egy nehéz időszak hamarosan lezáródik, az érzelmi viszályok és nehézségek elmúlnak. Értelmet nyernek a korábbi kudarcaink és végre megértjük mindennek a miértjét. A szerelemben egy nagyon boldog időszak veheti kezdetét, ha hajlamosak vagyunk az eső helyre helyezni az életünkben. Egy régi seb begyógyulni látszik a múltból.

Bika

A bika temperamentuma és akaratos viselkedése megváltozik, az egész személyiségük egy nagy változáson megy majd keresztül, ami egy lélekbeli fejlődés is lesz. Ők maguk is meg fognak majd lepődni azon, hogy mennyire másképp tekintenek majd a világra és az emberekre. Lesz egy hozzájuk közel álló személy, aki valamilyen nagy fájdalmat vagy csalódást fog okozni, de ahhoz, hogy a bikák azzá váljanak akik, meg kell tanulniuk megbocsátani.

Ikrek

Egy nagyon titokzatos október veszi kezdetét az életükben, sok kérdés forog majd körülöttük, amelyre egyszerűen nem találnak majd választ. A lelki aggodalmak lecsillapodnak, az érzelmi szálak megerősödnek és ez a szerelemben is érezhető lesz. Egy teljesen új időszak veszi majd kezdetét, amiben az ikrek megtalálhatják végre a várva-várt nyugalmat.

Rák

A rákok életében sok változás történik majd októberben minden téren. Költözés is fenn állhat, ami egy teljesen új emberré varázsolja majd őket. Meglelik végre azt a nyugalmat és felhőtlen boldogságot, amelynek gyümölcse akár egy gyermek fogantatása is lehet.

Oroszlán

Októberben sok érzelmi szál összezavarodik majd az oroszlán életében, nyugodtan kijelenthetjük, hogy cseppet sem fognak majd unatkozni. Szinte minden napra kijut majd valami, ami leköti minden percüket. Legyenek óvatosak és megfontoltak, ez határozza meg minden döntésüket, mert ebben a hónapban minden kimondott szónak ereje lesz, amellyel valamit bevonzhatunk az életünkbe.

Szűz

Ha eddig bármikor is volt olyan pillanat, amikor magányosnak érezhettük magunkat, akkor a szeptember végi Vérhold ezt az érzést elviszi és egy igazán boldog időszakot nyit meg. Ahhoz azonban, hogy a pozitív változásokat megnyithassuk az életünkben, fontos, hogy rendezzük az életünket és kicsit magunkba szálljunk.

Mérleg

A nevéhez hasonlóan az október titokzatossága, hogy mérlegelniük kell majd két nagyon fontos döntés között. A helyes döntést nehéz lesz meghozni, de lesznek annyira erősek és stabilak, hogy a jobbik utat választják majd.

Skorpió

Októberben lehetősük nyílik egy régóta vált álom elérésére, ez azonban nem fogja tálcán kínálni magát. Minden azon múlik majd, hogy sikerül-e a Vérhold által elérniük azt a szintet, amellyel lelkileg befogadó képesek lesznek a jóra.

Nyilas

Az október titokzatossága abban rejlik majd, hogy a szerelem egy nem várt fordulatot hoz. Egy olyan személyt fogunk megismerni, aki romokba döntheti eddigi életünket és egy teljesen új világot nyithat meg előttünk. A döntés azon múlik, hogy elég nyitottak leszünk-e arra, hogy észre vegyük a jeleket.

Bak

A bakok élete fenekestül felfordul októberben. Mire a hónap végére érnek, ők maguk is meglepődnek majd azon, hogy hogy volt erejük és kitartásuk ennyi mindenhez. Egy titokzatos égi segítő kíséri majd minden léptüket, aki segít végre megalapozni a nehéz köveket az életben.

Vízöntő

Szerelem, szerelem és szerelem. A vízöntő élete teljesen megváltozik októberben, szerelmi életük mély alapokra kerül és egy igazi társat találhatnak maguk mellett. Mindezt azonban csak akkor találhatják meg, ha képesek érzelmileg átesni bizonyos megpróbáltatásokon.

Halak

A halak élete lassan végcélhoz ér, az egész életük megváltozik októberben. A párkapcsolati életük még szorosabbá válik és ennek akár gyümölcse is lehet egy éven belül. Boldogság, szerelem és pénz áll a házhoz, ami a világ legboldogabb emberévé teszi majd őket.

Hirdetés

You may also like