Home Ezotéria Így viselkednek az egyes csillagjegyek, ha dühösek. Vigyázat, görbe tükör lesz sok ember számára!

Így viselkednek az egyes csillagjegyek, ha dühösek. Vigyázat, görbe tükör lesz sok ember számára!

by Judith

Minden embernek megvan a saját véleménye, ahogy az is, hogyan reagálnak rá, ha valamit mondunk nekik.

Jó, ha tudunk pár dolgot az adott személy csillagjegyéről, mielőtt eldöntöd, hogy olyan dologgal szembesíted, ami valószínűleg feldühíti majd.

Minden csillagjegy más, ahogyan minden egyes ember is másmilyen! Frissítsd fel az ismereteidet a csillagjegyekkel kapcsolatban, így pontosan tudni fogod, hogyan reagálnak egyes csillagjegyek a rossz hírekre.

 1. A Halak reakciója

A halak megpróbál elkerül minden negatív érzést kettőtök között. Képes bocsánatot kérni olyan dologért is, amit el sem követett, csak hogy újra kedveld őt. Attól függően, hogy mivel szembesíted, megvan rá az esély, hogy sírva fakad, mert annyira megbántottad. Ezért nehéz szembesíteni egy halakat, mert mások szemében támadónak tűnhetsz, aki keresztül akar gázolni rajtuk.

 1. A Vízöntő reakciója

A vízöntők túlságosan kimerültek ahhoz, hogy bármiféle haragot érezzenek irántad. Határozottan bocsánatot fognak kérni bármit is tettek, aztán megkérnek, hogy hagyd őket békén vagy lehet, hogy felajánlják, hogy intézzétek el a dolgot civilizált emberek módjára. Azonban azt is érdemes észben tartani, hogy nem félnek visszavágni, ha túl sokat zaklatják őket. Biztos lehetsz, hogy a földig döngölnek.

 1. A Bak reakciója

A bak a konfrontációkat a gyengeséged jelének tekinti, mintha képtelen lennél magad megoldani a dolgokat. Ettől a bak csúszómászó szerű lesz, ha arról van szó, hogy a szociális létrán feljebb kell jutni az egyéni fejlődés érdekében. Ahol felbukkan egy lehetőség, nem vesztegetik az időt és biztosítják a terepet maguknak, mielőtt még bárki bármit is mondhatna. Légy óvatos, ha egy bakkal kapnál össze.

 1. A Nyilas reakciója

A nyilasok utálják a konfrontálódást és bármit megtesznek, hogy elkerüljenek. Azt gondolnád, hogy ez vicc, pedig igaz. A nyilasok egyszerűn szeretnek csak  úgy eltűnni, hogy a nyomukat sem találod. Se egy kézzel írott levél, se egy email, semmi, te pedig egyedül maradsz a gondolataiddal és a nyilas már rég továbblépett.

 1. A Skorpió reakciója

A skorpió egyszerűen ki fog nevetni és kijelenti, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek problémája van. Veszélyes a skorpiókkal kezdeni, mivel egyenesen élvezik, ha mások megvetik őket, ezért jobb, ha tudod, hogy mit akarsz mondani neki és azt is, hogy hogyan. Nem okoz nekik gondot, hogy neked álljanak számos olyan kis semmiség miatt, amiről tudomásod sem volt, hogy elkövettél.

 1. A Mérleg reakciója

A mérleg árasztja magából a rengeteg problémát, ami az életében felmerül. Természetesen nagyon könnyű megsérteni, attól függően, hogy éppen mivel szembesíted őt. Gyakran bíznak abban, hogy a barátaik leszerelik azokat, akik a bajt okozzák, de jól tudják, hogy kisebb-nagyobb részben ők is ludasak  a dologban és be is vallják, amikor kérdőre vonják őket.

 1. A Szűz reakciója

A Szüzek egyszerűen nem foglalkoznak mások problémáival, különösen akkor, ha ők is kapcsolódnak hozzá. Ha szembesítesz egy Szüzet, az is csak azt fogja bizonyítani, hogy mennyire közönyösek mindennel szemben. Jó tudni, hogy nem szabad őket nagyon piszkálni, mert nem fognak hezitálni, hogy leordibáljanak abban a másodpercben, amikor lehetőséget adsz nekik rá.

 1. Az Oroszlán reakciója

Az Oroszlánok a legnépszerűbbek a csapatban.

A tény az, hogy annyira népszerűek, hogy olyan sok barátjuk van, hogy számolni sem tudják. Ha egy kis senkiházinak problémája van vele, semmit nem fog jelenteni a nagy egészben. Még ha el is éred, hogy az összes barátja ellene fordulja, az annyit fog jelenteni az Oroszlánnak, hogy újakat kell találnia, akik nem fordulnak elenne.

 1. A Rák reakciója

A Rákok mindent a szívükre vesznek, nem számít, hogy mivel szembesíted őket. Az érzelmeik túláradnak, és néha hajlamosak előtted összeomlani. Előbb vagy utóbb bocsánatot kérnek és megpróbálják megoldani a dolgot, hogy újra béke legyen köztetek. Azonban, ha a te bocsánatkérésed színlelt, minden probléma nélkül kihúznak az életükből.

 1. Az Ikrek reakciója

Az Ikrek 10-szeresen adja vissza, amit rázúdítasz, nagyobb tűzzel, hogy jobban üssön.

Igazán semmibe veszik, ha valaki olyan dolgokkal akarja szembesíteni, ami nem érdekli őket és egyáltalán nem probléma számukra, hogy közönségesen nyilvánuljanak meg, ha a helyzet úgy hozza.

Az egyik jó dolog az Ikrekkel kapcsolatban, amire számíthatsz, ha kérdőre vonod, hogy ragaszkodnak mindig a teljes igazsághoz, soha nem hagynak titkolnivalót.

 1. A Bika reakciója

A Bika igazán nem szeretni, ha a negatív érzéseivel szembesítik őket.

Gyakrabban kiadják az érzéseiket, mint szeretnék, így amikor szembesíted őket valami rosszal, úgy érzik összeomlanak. Azonban nem időznek el sokáig a dolgokon és minél jobban piszkálod, végül ő fog kiosztani téged. Előbb vagy utóbb egyáltalán nem fog tudomásul venni.

 1. A Kos reakciója

A Kosok úgy rázzák le magukról a megjegyzéseket, mint a port, különösen, ha közelében sem vagy annak, hogy kikezdj velük. Legtöbbször pedig csak annyit mond, hogy olyanokkal kezd, akiknek van egy-két válogatott szavuk.

Azonban, ha valaha is teszel valamit egy Kos ellen, jobban teszed, ha szeded a cókmókod és egy másik országba kötözöl, örökre.

Reméljük, hogy hasznos betekintést kaptatok, milyen az, ha az egyes csillagjegyeknek álltok és arról is, hogy milyen reakciókra számíthattok majd!

Hirdetés

You may also like