Home Egészség & életmód Így lesz vékonyabb a lábunk 1 hét alatt

Így lesz vékonyabb a lábunk 1 hét alatt

by Judith

Hölgyeim, az összes zsírpárna, ami a lábunkon van, bármikor és bármilyen életkorban eltávolítható. Ezek az egyszerű lépések nekem egy héten belül segítettek eloszlatni az összes bizonytalanságomat. Hogy hogyan? Nagyon egyszerű!

 

Séta

Próbálj minél több időt sétával tölteni. Mellőzd a buszt vagy a kocsit, amennyire csak lehet és sétálj napont 20-30 percet. A fürge séte segít majd elégetni a zsírt a lábaidról, amellett az egész testre jótékony hatással van.

Futás

Nem csak a lábakról égeti le a zsírt, de áltlános fogyást is eredményez. Lemehetsz az edzőterembe is, de a közeli focipálya vagy a park is ökéletesen megteszi!

Kerékpározás

Segít megszabadulni a lábakon lévő zsírfeleslegtől és a csípő izmokat is erősíti, amellett az egész vázizomrendszeree jótékony hatással van.

Görkorcsolya

Manapság nagyon népszerű sport azon kívül, hogy segít megszabadulni a lábon levő zsírfeleslegtől, az egész testizomzatot erősíti.

Úszás

Nem számít, hogy hol vagy éppen, egy tóban, folyóban, tengerben vagy egy medencében, az úszás az egész testre jótékony hatással van. A víz felszabadítja a feszültséget és a stresszt (különösen a tengervíz), erősíti az izmokat és segít megszabadulni a zsírfeleslegtől is.

Dörzsölés

Egyszerű módja, hogy megszabadulj a cellulitisztől, ha kávé tartalmú radírt használsz. Ez kombinálva a rendszeres testmozgással és a kiegyensúlyozott étrenddel, segít, hogy megszabadulj a fránya párnáktól és sima, selymes bőröd legyen.

 

Kötelezd el magad 15-20 perc mozgásra minden nap! Nem számít, mennyire elfoglalt vagy!

Hirdetés

You may also like