Home Ezotéria Hihetetlen és gyors változás: pár hét alatt soványra fogyott Király Linda! Elárulta hogy csinálta!

Hihetetlen és gyors változás: pár hét alatt soványra fogyott Király Linda! Elárulta hogy csinálta!

by Krisztina

Az aranyhangú énekeső mindig is küzdött a plusz kilókkal, volt, amikor sikerült nagyobb súlyfeleslegtől is megszabadulnia, de volt idő, amikor ezek a kilók bizony hamar vissza is jöttek.

Most Lindának mindössze néhány hét alatt sikerült eredményes és szemmel látható változást elérnie.

El is árulta hogyan csinálta!

Hogy a mérleg mennyit mutat, már rég nem érdekel – mesélte korábban lapunknak. A lényeg, hogy az egészségem rendben legyen. Szakmailag kiváló emberek vannak körülöttem, akik segítettek az életmódváltásban, hiszen a pajzsmirigy betegségem miatt ez elkerülhetetlen volt.

Több orvossal konzultáltam, rengeteg vizsgálatot csináltak rajtam, mire megtaláltuk a megoldást, hogy jó irányban haladjunk. Fehérje-dúsan táplálkozom sok zöldséggel. Orvosok által előírt edzést csinálok, rövid ideig tartó, magas intenzitású programon végzem a gyakorlatokat. Egész életemben oda kell figyelnem arra, hogy mit eszem és iszom.

Leginkább természetes alapanyagokból készült és gluténmentes ételeket fogyasztok. Nem könnyű úgy étkezni egészségesen, hogy állandóan úton vagyok. Ha tehetem, főzök magamnak, de elég pár nap kihágás és máris jönnek fel a kilók, viszont, ha nagyon szigorúan betartom az előírt étrendet, akkor jó esetben veszítek a súlyomból.

A hormonális betegségem miatt hol feljönnek, hol lemennek rólam a kilók, ezzel együtt kell élnem. Gyógyszereket is szedek, de most remekül érzem magam, csak az számít, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Amikor csak tehetem, sportolok, mostanában TRX-re járok és anyummal nagy kedvvel nyomjuk a latin táncot. -írja a blikkruzs.blikk.hu

👑

Király Linda rajongói oldal #1 (@kiralylinda_rajongoioldal) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like