Home Ezotéria Hancúr horoszkóp! Így rosszalkodnak a csillagjegyek!

Hancúr horoszkóp! Így rosszalkodnak a csillagjegyek!

by Krisztina

Csillagjegyünk megmutatja, milyenek a fő jellemvonásaink. Én sem nagyon hittem eddig az ilyesmiben, és továbbra sem az állatövi jegyek alapján választok párt, és nem a horoszkópomnak megfelelően élem az életem. De tény, hogy sokszor magamra és rengeteg ismerősömre igazak azok a jellemvonások, amelyek az egyes csillagjegyeket jellemzik.

És ahogyan az élet minden területén, úgy az ágyban is meghatározza viselkedésünket az, hogy milyen a csillagjegyünk. Valószínűleg te is magadra fogsz ismerni a saját horoszkópod jellemzésében, legalábbis az állítások nagy része biztosan igaz lesz rád. Ha pedig jelenlegi párod a “tökéletes partner” jegyének szülötte, még az is lehet, hogy tényleg egymásnak vagytok teremtve. :)

Kos (május 21 – június 20)

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a hancúrozás megszállottja. Nem szereti, ha sokáig váratják, hiszen nála egy kapcsolat legtöbbször az ágyban dől el. És, hogy mitől lesz számára örömteli a közös hancúr? Ha minél többet, minél hosszabban és minél több pózt próbálhat ki partnerével. Vonzódik a titkos kapcsolatokhoz: a Kos hisz benne, hogy főnöke elhagyja feleségét, de a férfiak is szívesen tartanak még egy nőt.

Tökéletes partner: Ikrek.

Bika (V. 21 – VI. 20.)

A legérzékibb Föld jegy: szereti a hosszú és minden különlegességben gazdag lepedőgyűréseket. Partnerét könnyen csábítja el, hiszen fontos számára, hogy a másik fél is mennyei élményeket éljen át. A Bika jegyében született férfi nem sajnálja az időt, hogy rózsaszirmokkal hintse be az ágyat, és pezsgővel várja a szerencsés hölgyet a hálószobában. Élvezi a lassú, gyengéd és tartalmas összebújásokat.

Tökéletes partner: Skorpió.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Míg erős verbális érzéke miatt a flörtölésben verhetetlen, addig az ágyban már félénkebb. Férfiként szereti, ha a nő kezelésbe veszi. Félénksége ellenére azonban nagy étvágyú, és szereti megkapni, amiről azt hiszi, jár neki. Ha már felengedett, sokkal bátrabb, különleges játékokkal, változatos helyszíneken csábítja el partnerét. A spontán hancúrozásokat kedveli, nem az előre komponált estéket.

Tökéletes partner: Kos.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Az ágyába a lelkén keresztül vezet az út: így olvad fel keménynek tűnő páncélja. Nagyon érzelmes alkat, ezért a hancúrban is inkább a lágyságot és a szerelmet keresi. Szerelmi étvágya csapongó, ám általában a hosszan tartó, szenvedélyes hancúrozást részesíti előnyben. Mivel kívánságlistája hosszú, nehéz neki megfelelni, ha azonban szeretettel és kedvességgel fordulsz hozzá, akkor bizonyára téged is a tenyerén hordoz majd.

Tökéletes partner: Bak.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Mindig forr körülötte a levegő, és ez a hálószobában fokozottan igaz. Nem gátlásos típus, de gyengédségre van szüksége a teljes megnyíláshoz: szereti a simogatást és az apró csókokat. Igazi egyénisége akkor mutatkozik meg, ha meggyőződött róla, hogy partnere teljes odaadással és figyelemmel halmozza el. Legtöbbször ő szeret irányítani és kezdeményezni, de egy kalandozó és kreatív személy könnyen ágyba csábíthatja.

Tökéletes partner: Vízöntő.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Az lepedőgyűrés számára a szerelem kifejeződése, ezért Földjegy ellenére nagyon érzéki. Ahhoz, hogy ezt be tudja bizonyítani, türelmes és gyengéd társra van szüksége, aki feloldja kezdeti gátlásait. Bár hangulata hullámzó, és sokszor félénken viselkedik, alapvetően szeret minél többször összebújni párjával. Az elő- és utójáték nem az ő terepe, szeret a lényegre koncentrálni, és legtöbbször az ő kezében van az irányítás.

Tökéletes partner: Halak.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

A Vénusz hatása miatt alaptulajdonsága a szépre való igény: nagyon ad magára, ezért sokan is dongják körül. A flörtölés a lételeme, és így rövid kalandokon keresztül csiszolgatja a szerelem művészetét. Változékony természete miatt hol csillapíthatatlan a szerelmi étvágya, hol pedig eszébe sem jut a huncutkodás. Ha partnere kezdeményezi, szívesen kísérletezik, de általában az élvezetekre összpontosító együttlétet kedveli.

Tökéletes partner: Nyilas.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Ha érzéki és kreatív hancúrozásra vágysz, a Skorpió megfelelő választás. Míg szenvedélyessége a hétköznapokban inkább hátrány, addig az ágyban mire is vágyhatnál jobban, mint egy mindig, mindenhol kapható partnerre. Odaadó és szenvedélyes, a veszekedéseket általában hancúrozással akarja megoldani. Egy mindenre nyitott társ mellett érzi jól magát, hiszen fontos számára a változatosság, és, hogy ő irányíthasson.

Tökéletes partner: Bika.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a huncutkodásban is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része. Könnyen alkalmazkodik partneréhez, tőle függ, mennyire tudja a Nyilas szenvedélyes oldalát felszínre hozni. Spontán, izgalmas elő-játékkal ez könnyen elérhető. Persze néha a Nyilas is szívesen kezdeményez: nem szereti a hétköznapi dolgokat, kreativitása az ágyban is megmutatkozik.

Tökéletes partner: Mérleg.

Bak (XII. 22 – I. 20.)

Mint a világ dolgaihoz általában, úgy az szerelemhez is nagy komolysággal fordul: számára ez a szerelem ünnepe, nem holmi hancúrozás. Mivel szeret mindent megtervezni, a spontán hancúrt kedvelők ne számítsanak sokra: az összebújás nála nem csak az elő- és utójáték tartozik, de az érzelmi ráhangolódás is. Ha viszont sikerül oldani merevségén, nagyon szenvedélyessé és gyengéddé válik.

Tökéletes partner: Rák.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

A huncutkodásban is olyan kísérletező, mint az életben: nem ismeri a tabukat, és folyamatos igénye van az új dolgokra. A kapcsolat elején néha feszeng, de egy határozott személlyel könnyen felszabadulttá válik, és bevezeti a kalandos szerelem rejtelmeibe. Mindent vagy semmit típus, azaz nem lehet sokáig kéretni, nincs türelme kisded játékokhoz. Titkon egy kísérletező kedvű, türelmes és szenvedélyes partnerre vágyik.

Tökéletes partner: Oroszlán.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Egyszerre képes elképesztően romantikus, de vad is lenni: hangulatától függ, hogyan tesz partnere kedvére. Érzékenysége általában abban mutatkozik meg, hogy csak hosszú kapcsolatban szereti a körítés nélküli önfeledt hancúrt vagy a tabukat feszegető dolgokat. Szeret viszont viccelődni, például párnacsatával indítani a huncutkodást, és szenvedélyes oldala is hamar megmutatkozik, szeret örömet okozni partnerének.

Tökéletes partner: Szűz.

Hirdetés

You may also like