Home Egészség & életmód Ha végig csinálod ezt a 10 napot szép lapos, feszes lesz a hasad! CSAK 10 NAP!

Ha végig csinálod ezt a 10 napot szép lapos, feszes lesz a hasad! CSAK 10 NAP!

by Krisztina

Lapos hasat szeretnél, de nem hiszel a csoda krémekben és szeretnél már valami valóban hasznosat? Akkor kövesd az alábbi 10 napot és az utolsó nap tükörbe nézve elégedett leszel az eredménnyel!

1. nap

Nincs cukor és szénhidrát, nem ehetsz: tésztát, rizst, burgonyát, kenyeret. Válaszd inkább a gyümölcsöt, zöldséget, szárnyasokat, sovány tejtermékeket. Minden nap minimum 1,5 szénsavmentes vizet kell meginnod!

2. nap

2-3 óránként egyél valami egészségeset, amivel csillapíthatod az éhséged, de ne túl sokat. Pl: egy alma, egy körte, stb. Sétálj a nap folyamán 30 percet.

3. nap

Reggelire egyél müzlit, ebédre és vacsorára pedig csak zöldséget, gyümölcsöt és joghurtot. 30 percet tornázz otthon.

4. nap

3 tojásból készíts rántottát reggelire. Ebédre egyél meg egy szelet csirkemellet salátával. A napi 30 perces mozgást ki ne hagyd!

5. nap

Ma ehetsz zsírszegény tejterméket és egy banánt is a zöldségek és a sovány hús mellé. 3 x 10 perces sorozatban végezz felülést.

6. nap

Reggelire újból ehetsz tojást, ebédre pedig sült csirkemellet vagy halat. Ha megéhezel, egyél friss gyümölcsöt vagy zöldséget. Az előző összes gyakorlatokat ismételd meg!

7. nap

Aerobikozz 30 percet, ezzel felgyorsíthatod az anyagcseréd. Napközben egyél spenótot.

8. nap

Kezd a napot omlettel és egyél mellé teljes kiőrlésű kenyeret. Ha teheted ússz egyet vagy mozogj bármit 30 percig. 2 liter folyadékot igyál meg a nap folyamán.

9. nap

Egész nap csak zöldséget ehetsz, 60 percet mozogj aktívan!

10. nap

Ugrókötelezz egy párat, egyél továbbra is egészségesen, majd nap végén nézz a tükörbe és csodáld meg az eredményt!

A 10 nap alatt igyunk minden nap bő folyadékot, és soha egyetlen napra se adjuk fel. Ha megszakítjuk a folyamatot, kezdhetjük elölről. A végeredmény láttán pedig ne bátorodjunk fel abban, hogy ismét ehetünk bármit, próbáljunk meg továbbra is egészségesen táplálkozni, természetesen kicsit szélesebb körben!

Hirdetés

You may also like