Home Egészség & életmód Ha neked is van ilyen kis gödröcske az álladon, akkor erről mindenképp tudnod kell!

Ha neked is van ilyen kis gödröcske az álladon, akkor erről mindenképp tudnod kell!

by Brigitta

A gödröcskék öröklődhetnek, de, ha az egyik szülőnél jelen vannak, nem jelenti azt, hogy a gyerek is automatikusan ezzel a gödröcskével fog születni.

Azonban az is előfordulhat, hogy egyik szülőnek sincs gödröcske az állán, a gyerek mégis ezzel születik. Visszamenőleg 5 generációra bárkitől örökölheti a gyerek ezeket.

Az ilyen emberek mindig felhívják magukra mások figyelmét, érdekes, színes személyiségek. Hajlamosak a flörtölésre, és nagyon jók is benne. Különleges belső erővel rendelkeznek, és igen szórakoztatóak tudnak lenni.

Azok, akiknek gödröcske van az állán sokkal érzelmesebbek, mint mások. Ugyanolyan könnyen képesek sírni, mint amilyen hamar szomorúak, és érzelgősek lesznek.

Vannak olyanok is, akiknek egy kisebb mélyedés is található a gödröcskék között, ez még hangsúlyosabbá teszi megjelenésüket. Ezek az emberek gyakran küzdenek szerelmi problémákkal, úgy tartják, hogy a fizikai szerelem bizonyíték az érzéseik kifejezésére. Gyakran félnek az elutasítástól, ezért hajlamosak a zárkózottságra.

Nőknél, ha egyáltalán van állgödör, rendszerint alig észrevehető.

A férfiak állán fellelhető grübedliket az arcolvasók a következőképpen értelmezik

Azok a férfiak, akiknek arcukon kívül az állukon is gödröcskék láthatók, jóképű gyermekeket nemzenek.

A fiatalemberek állán látható grüberli kellemes modorról, barátságos természetről és szenvedélyes szerelemről árulkodik.

Egy kamasz, vagy tinédzser esetében az állgödör annak a jele, hogy a fiú szereti a családját, jól érzi magát az otthonában.

Egyesek szerint a grübedli higgadt, nyugodt természetet sugároz, azt mondják, sohasem lesz gyilkos, vagy követ el erőszakot az a férfi, akinek gödröcske van az állán.A néphiedelem úgy tartja, hogy az asszony állán található grübedli különös testjel, mely boszorkányságról, bűverőről árulkodik. Ami pedig a párkapcsolatokat illeti, az arcon a gödröcske sok kísérletet, próbálkozást, az állon viszont sikereket, eredményeket jelez a szerelemben.

Hirdetés

You may also like