Home Egészség & életmód Ha megtudod miért csinálja ezt minden este, te sem fekszel majd le a zoknidba pakolt citrom nélkül!

Ha megtudod miért csinálja ezt minden este, te sem fekszel majd le a zoknidba pakolt citrom nélkül!

by Brigitta

Kezdődik a nyári szezon, nem takargathatod tovább száraz, berepedezett sarkadat.

De nagyobb erőfeszítés és pénzkiadás nélkül is orvosolhatod a problémát. Használd a citromot annak érdekében, hogy újra szép legyen a lábad. A citrom legyen elég nagy ahhoz, hogy a fele átölelje a teljes sarkadat.

Vágd félbe a citromot, készíts belőle limonádét, de ne csavard ki teljesen, hagyj benne egy kis gyümölcslét és húst. Tedd a kicsavart citromot a sarkadra. (Lehet, hogy először furcsa lesz, de majd megszokod.)

Húzz rá zoknit, hogy a citromot a sarkadon tartsa. (Ha mégis félsz, hogy elmozdul, tekerd a lábadra folpackkal.)

Hagyd rajta legalább 1 órán keresztül, de a legjobb, ha egész éjszaka kezeli a sarkadat. A citromlé szuper kémiai hámlasztó, felpuhítja és eltávolítja a repedt és száraz bőrt.

Azok, akik már próbálták ezt a módszert, állítják, hogy nagyon hatékony. Az eredményt tehát azonnal megtapasztalod, sarkad sokkal lágyabb lesz, sarkad repedt részei egyik pillanatról a másikra eltűnnek.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .