Home Érdekes! Ezt minden nőnek látnia kell: panaszai voltak, ezért kivették az implantátumát. Hihetetlen mi volt benne!

Ezt minden nőnek látnia kell: panaszai voltak, ezért kivették az implantátumát. Hihetetlen mi volt benne!

by Krisztina

Ma már egyre több nőnek van a mellében implantátum, kevés olyan nőt láthatunk, akinek természetes lenne a melle.

A pszichológus szerint azok a nők alkalmazzák ezt a plasztikai beavatkozást, akik nincsenek megelégedve magukkal, nincs elég önbizalmuk és nem érzik teljes értékű nőnek magukat.

A következő történet talán eléggé elrettentő lesz azok számára, akik nem fogadják el magukat és nem hisznek a természetes szépség erejében!

Ana Zigenhorn élete 2011-ben igazi pokollá változott, amikor kezdetben ok nélküli hízást tapasztalt. Annyira zavarta már a folyamatos plusz súly, hogy orvoshoz fordult, akik egy nagyon alapos vizsgálat után megfejtették a problémáját.

Nem csak a plusz kilók okoztak nála problémákat, a látása kezdett romlani, folyamatos égő fájdalmat érzett az egész testében. Hónapok teltek el így, amíg az orvosok megállapították, hogy a mellében lévő implantátumok bepenészedtek.

Miután az implantátumot eltávolították a melleiből, minden tünet kezdett fokozatosan visszahúzódni és pár hét alatt ismét a régi testében érezhette magát, panaszok nélkül. Példáját szerette volna megmutatni másoknak is, ezért az alábbi videón megmutatta hogy nézett ki az implantátuma. Mint utólag kiderült az okozta a penészesedést, hogy a meghatározott év elteltével nem cseréltette ki az implantátumokat, egyrészt, mert már nem volt rá elég pénze, másrészt pedig azért mert úgy gondolta, nincs rá szükség.

Ez a videó és a fent leírt történet megfelelő példa lehet minden nő számára, akik implantátummal rendelkeznek!

Íme a videó:

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .