Home Ezotéria Ezek a csillagjegyek alkotják a legrosszabb párosokat, csak mérgezik egymást!

Ezek a csillagjegyek alkotják a legrosszabb párosokat, csak mérgezik egymást!

by Judith

Gyakran találkozhatunk olyan párokkal, akik évek óta együtt vannak, és szívüket és lelküket beleadják a kapcsolatukba, mégis, annak ellenére, hogy szeretik egymást, és nem tudják elviselni, hogy egy percig is távol legyenek egymástól, állandó vitáik és veszekedéseik a környezetüket őrületbe kergeti. Ekkor ötlik fel bennünk a kérdés, hogy miért is vannak együtt?

 

Csillagjegy elemek és kapcsolatok

Minden egyes ember egyedülálló személyiséggel rendelkezik, és ezek a tulajdonságok az asztrológiai jegyeik által nagyban befolyásoltak. Az asztrológia megmagyarázza, hogy négy elem – a tűz, a víz, a levegő és a föld – kiegyensúlyozott kombinációja határozza meg az élet menetét; ezért a csillagjegyek kompatibilitása határozza meg bármely kapcsolat sorsát.
Vannak bizonyos csillagjegyek, amelyek szélsőségesen mérgezik egymást a párkapcsolataikban.

Nézd meg melyek a legkedvezőtlenebb csillagjegy kombinációk!

 

Oroszlán és Rák

Erőteljes a vonzerő közöttük, de mégsem képesek jó kapcsolatot kialakítani. Míg a Rák azt várja, hogy mély lelki kapcsolat alakuljon ki közte és a partnere között, addig az Oroszlán állandó bizonytalansága pusztítja ezt a szeretetteljes szentséget.

Az Oroszlán szélsőséges érzelmi megnyilvánulásai: az egyik pillanatban kedves és gondoskodó, a következőben szükségtelenül kritikus, amely a Rákot megsemmisíti A Rák, aki sokkal finomabb ennél, mindezt szívére veszi, és védekező mechanizmusaként haraggal válaszol, ami végül a kapcsolatot a gyökerénél irtja ki.

 

Bak és Vízöntő

Mindkét jegy az elszántságáról ismert, és ez vonzza őket egymásban, ugyanakkor ez szétszakítja is őket szét. Amíg Bak az érzelmi befektető az Vízöntő a kapcsolatukat gyakorlatiasan vezeti.
Ez a fajta felállás egy ponton a Vízöntőt a dominánssá változtatja, így a Bakok küzdenek, hogy fenntartsák értéküket a kapcsolatban. Végeredményben oda lyukadnak ki, hogy megpróbálják kijavítani egymást, vagy egy brutális veszekedés indításával, vagy a gondok szőnyeg alá söprésével, amely egy nap annyira felhalmozódik, hogy egyikük kénytelenül is el fog esni benne.

 

Szűz és Ikrek

Az élet lehet álombéli vagy gyakorlatias, de a kettő soha nem létezhet hosszú ideig együtt; ugyanúgy, ez igaz a Szűz és az Ikrek közötti kapcsolatra is. Míg az Ikrek az álmodozó, a Szűz érzelmileg eltávolodik és inkább gyakorlati utakat keres.

Kapcsolatuk sosem fog működni, mert a Szűz könnyedén le tud lépni, és maga mögött hagyja az összetört szívű Ikreket mögött, ha nehéz idők jönnek. Egyszerűen kifejezve a Szűz nem bírja, hogy az Ikrek ellen az álomvilágába zárja magát, miközben ő azon dolgozik, hogy a kapcsolat fenntartásának terheit cipelje.

 

Mérleg és Bika

Olyanok, mint két tükrök; annyira hasonlítanak egymáshoz és úgy kapcsolódnak mintha telepatizálnának, ami elsőre egy boldog utazásnak tűnhet, de később mégis elválnak, az egyediségük után sóvárogva. Mindketten szeretik és imádják egymást, és egyszerűen nem tudják elviselni a gondolat, hogy túl sokáig távol legyenek egymástól.

A Bika makacssága és a Mérleg kétségbeesése, hogy állandóan “megfelelőnek” érezze magát, az utolsó szög a koporsóba. Olyannyira ismerik és értik egymást, hogy egymás iránti elvárásuk túl magasra emelkedik, amelyet sohasem szolgálnak ki.

 

Skorpió és Halak

Ez egy halálos kombináció, hiszen mindkét jegy rendkívül érzelmes és  nagyon gyanakvóak egymással. A Skorpiók figyelmetlen, amikor a Halak iránti szeretetének kifejezéséről van szó, aki egy érzelem vezérelte személyiség.
Az egykoron lángoló szenvedély tüze, hamarosan mindent kiéget, és nem  marad más, csak a hamu és gyász. A Halak térre vágyik, míg a Skorpió gyanakvó természete visszafojtja a szeretetét és bizalmát.

 

Nyilas és Rák

Ez a két csillagjegy soha nem szabadna, hogy túl közel kerüljön egymáshoz, különösen nem párkapcsolatra. Míg a Rákok hisznek és értékelik a lassan, de biztosan haladni elvét, addig a Nyilasok kihívásokra vágynak és nem tudnak türelmesek lenni a partnereikkel.

A Nyilas várakozással tekint a gyors változásokhoz való felzárkózásra, míg a Rákot nem érinti a körülötte lévő változó világ. A Nyilasnak a szexuális kapcsolódás az elsőszámú szempont, míg a Rák érzelmileg akar kötődni; és ez két ellentétes elképzelés.

Hirdetés

You may also like