Home Ezotéria Ez a 3 csillagjegy a legalkalmasabb a házasságra. Te köztük vagy?

Ez a 3 csillagjegy a legalkalmasabb a házasságra. Te köztük vagy?

by Krisztina

Ha fontos szerepet tölt be az életedben a házasság és szereted az életed spirituális szempontból is nyomon követni, akkor most megtudhatod mely 3 csillagjegy a legalkalmasabb egy életre szóló kötelékre!

Vízöntő

A Vízöntő remek társ, mert mindig a szívére hallgat, és a párkapcsolatának él, azért dolgozik, hogy minden jól alakuljon.

A férfi Vízöntő nyitott, őszinte, lojális, sosem lehet unatkozni mellette, és a viselkedése miatt sem kell szégyenkezni. Imádják a párjukat, és a szabadságukat is meghagyják, nem láncolják magukhoz a szerelmüket.

Azonban nem könnyű meghódítani őket, mert erős jellemek és sokat dolgoznak céljaik eléréséért.

Rák

Nagyon érzelmesek, szenvedélyesek, romantikusak, így szinte tökéletes házastársakká válhatnak.

Ha egy Rákkal kötünk házasságot, szerelmes életre számítsunk, teli pozitív energiákkal, vibrálásokkal. Nagyszerű szülők is válnak belőlük, még akkor is, ha néha türelmetlenek, vagy hajlamosak túlzásokba esni. Megéri tehát Rák jegyűt választani, egy életre.

Oroszlán

Az Tűz jegy szülötte, így az Oroszlán karizmatikus, erős, magabiztos csillagjegy. Ha összejövünk egy Oroszlánnal, az életünk meg fog változni, tele lesz szenvedéllyel, kreativitással, intelligenciával.

Az Oroszlánok maguk szeretik intézni a dolgaikat, így hagynunk kell, hogy meghódítsanak. Ne feledkezzünk meg viszonozni a szeretetüket. Ha mindezt betartjuk, boldog életre számíthatunk mellettük.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .