Home Egészség & életmódEgészség Egyik napról a másikra megszüntette a visszereit ezzel a házi krémmel

Egyik napról a másikra megszüntette a visszereit ezzel a házi krémmel

by Krisztina

A nők hajlamosabbak a visszértágulatokra, mint a férfiak, többségüknél akár már a 20-as évek elején is jelentkezhetnek tünetek.

A visszér (véna) a szövetektől szállítja vissza a vért a szív felé.
A visszérben lévő nyomás általában jóval alacsonyabb, mint a verőeres keringésben, ahol a szív ereje löki előre a vért. A visszerekben az áramlást csak részben biztosítja a szívverés, ehhez járul még hozzá a végtagokon az izmok összehúzódása is. Az áramlást a visszérben billentyűk irányítják a szív felé, megakadályozva, hogy a gravitáció miatt visszazuhanhasson.

Sokaknál a visszér fala idővel meggyengül, elveszti rugalmasságát, így a vékony billentyűk nem érnek össze, a vér visszazuhan a visszérben a nyitott billentyűkön keresztül.

Ettől nagyobb lesz a nyomás, ezért a visszér fala egyre jobban elvékonyodik, majd kanyargósabbá válik, mint a lelassult folyók.  A folyamat alapja a visszér falának átalakulása. Az egészséges visszér falában simaizomsejtek találhatóak, amelyek tartást, tónust biztosítanak az érfalnak. A tág visszér fala átalakul, degenerálódik, a simaizom helyett inkább kötőszövet található. ezért is érthető, hogy miért nem használ sem visszér kenőcs, sem tabletta visszeresség esetén. A kötőszövetes átalakulást nem lehet visszafordítani. A tág visszérből soha nem lesz egészséges véna már.

Az alábbi házi kenőcs nagyon hatékonynak bizonyult a visszerek kezelésében!

Hozzávalók:

  • Fél csésze sárgarépa reszelve
  • Fél csésze aloe vera felvágva a bőre nélkül
  • Almaecet

Elkészítés:

Addig turmixoljuk a hozzávalókat, míg krémes állagot nem kapnak.

Használata:

Alkalmazd a keveréket az érintett bőrfelületen, miközben 30 percig felpolcolod a lábadat. Ismételd meg másnap, hamarosan javulást észlelsz.

Hirdetés

You may also like