Home Egészség & életmód Egy utas a metrón helyet ajánlott fel egy fiú nagyapjának. Az öreg válaszán mindenki elcsodálkozott!

Egy utas a metrón helyet ajánlott fel egy fiú nagyapjának. Az öreg válaszán mindenki elcsodálkozott!

by Judith

Annak ellenére, hogy sokunkat mások tiszteletére neveltek, az emberek hajlamosak gyakran önzően viselkedni és ignorálni nyilvánvaló dolgokat. Például nem mindenki adja át szívesen a helyét a metrón egy olyanoknak, akinek bizonyosan nagyobb szükségük lenne ár.

Néhányan kifejezetten udvariatlanok és figyelmen kívül hagyják azokat a jelzéseket, amelyek felhívják a figyelmet arra, hogy mely esetekben illik átadni a helyet.

Ehhez eléggé hozzászoktunk már, Britton Barker egy egészen más sztorit osztott meg a Twitterén. Ő és nagyapja a metrón utaztak Barcelona felé. Mindketten álltak, habár voltak szabad helyek a kocsiban. Az egyik utas észrevette, hogy a nagyapa már nem éppen fiatal és felhívta a figyelmét, hogy nyugodtan foglaljon helyet az idősek számára fenntartott ülésen.

Ezt az utast bizonyára a jó szándék vezérelte, de Britton nagypapája úgy döntött, hogy bebizonytja, neki nincs szüksége arra, hogy leüljön. A kapaszkodó csövet használta rá, hogy megmutassa, jobb formában van, mint a legtöbb fiatal.

Mindekit lenyűgözött, mind az utasokat, mind a netezőket. Remélhetőleg az utas, aki a helyét felajánlotta, nem érezte magát kényelmetlenül, hanem inkább felvidult a nagypapa produkcióján. Megértetni valakivel, hogy inkább mégis állnál, zavaró lehet időnként, de ez a férfi ügyesen megoldotta ezt a helyzetet szavak nélkül. Helyette inkább nagyszerű példát tausított fittségéről és fiatalos szelleméről.

Britton Barker tweetje:

„Valaki felajánlotta nagyapámnak az idősek számára fenntartott helyet a metrón és ő ezt tette”

Hirdetés

You may also like