Home Ezotéria Buddha 5 tippje a boldogsághoz

Buddha 5 tippje a boldogsághoz

by Krisztina

Buddha egy bölcs tanító mester volt, aki halála után számos bölcs mondást, történetet és tanítást hagyott maga után.

Ezeknek az anyagoknak a segédletével az emberek meglelhetik belső békéjüket, elérhetik céljaikat és megtalálhatják a boldogságukat.

1. Mindenre a válasz bennünk van!

Ez a tanítás azt jelenti, hogy ha bármi miatt aggodalmaskodunk ne keressük görcsösen a válaszokat és a miérteket. Egyszerűen szálljunk egy kicsit magunkba, hallgassunk a belső hangra,és kövessük az utasításokat, amiket elménk és belsőnk tár fel.

2. Legyünk hálásak mindenért!

Nehéz a sok rossz közepette a jóra gondolni, hiszen az agyunk nem ott jár… Ennek a tanításnak a mondandója, hogy örüljünk annak, ami körülvesz minket, lássuk meg mindenben a jót, és a rosszat fogjuk fel egy leckeként vagy egy jóra való felkészülés feladataként.

3. Válasszuk az arany középutat!

Nem kell lemondanunk az igazunkról, csupán arról van szó, hogy sokszor jobb engedni. Gondoljunk arra, hogy fentről valaki figyel minket, és ha néha engedünk a dolgokból, a vitákból, nekünk lesz jobb.

4. Nem lehet tökéletes minden!

Ne várjuk el azt, hogy csupa jó dolog történjen velünk! Koncentráljunk a vágyainkra, a terveinkre, a céljainkra, és fektessük ebbe az összes energiánkat.

5. Élj a mának!

Felejtsük a tegnapot és ne rágódjunk a holnapon sem! Adjunk hálát az adott napért, engedjük el magunkat és örüljünk minden egyes napnak, amelyre ébredünk

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .