Home Ezotéria Az indián horoszkópod előtt nincs titok!Felszínre hozza eltitkolt személyiséged!

Az indián horoszkópod előtt nincs titok!Felszínre hozza eltitkolt személyiséged!

by Krisztina

Az indiánok megérzéseik és ösztöneik segítségével boldogulnak az életben. Horoszkópunkból megtudhatod, te milyen képességekkel rendelkezel.

Az indián horoszkóp – a nyugatihoz hasonlóan – 12 jegyből áll. Ismerd meg, melyik állat jegyében láttad meg a napvilágot, és milyen ösztönök, vágyak befolyásolják életedet!

Vidra (január 20-február 19.) 

Nagyon nehezen kiolvasható személyiségek, akik kiszámíthatatlanok, érdekesek és olykor szokatlan módon is viselkednek. Mindig más szemszögből nézi a dolgokat,nagyon jó képességekkel rendelkeznek és mindig minden problémát képesek megoldani. Becsületesek és rendkívül bátrak.

Farkas (február 20-március 19.)

Nagyon titokzatosak, szenvedélyesek és érzelmesek is egyben. Ellentétben másokkal, ők azok, akik valóban megértik az élet lényegét. Nagyon jó megfigyelők és nagyon jó hallgatók is.

Sólyom (március 20. – április 19.) 

Tökéletes vezető, ami egy vele született adottság a számára. Az emberek tanácsot és bátorítást várnak el tőle, nagyon toleráns személyiségek.

Hód (április 20.-május 20.) 

Folyamatosan fejlesztik önmagukat, szeretnek mindig a lépcső legmagasabb fokán állni. Szorgalmasak, viccesek, érzelmesek. Abszolút nem jellemző rájuk a birtoklási vágy vagy az ingerlékenység.

Szarvas (május 21-június 20.) 

Gyors gondolkodással rendelkeznek, akiknek kiváló humorérzékük van és bármikor bárki arcára képesek mosolyt csalni. Szeszélyes természetűek, de mindig figyelnek a részletekre.

Harkály (június 21-július 21.) 

Empatikusak és mindig pozitívan állnak a dolgokhoz. Kivételes partnerek és szülők válnak belőlük. Kissé makacs természetűek, amely néha fogékonnyá teszi őket a féltékenységre és a dühre.

Lazac (július 22-augusztus 21.) 

Kreatív, intelligens, és felvillanyozó személyiség. A teljes élet híve, aki imádja a célkitűzéseket. Ha nem sikerül megvalósítani a terveit, képes mély depresszióba kerülni.

Medve (augusztus 22-szeptember 21) 

A legcsendesebb csillagjegy, akikből a legkeményebb üzletemberek és a legerősebb családtagok kerülnek ki. Türelmesek és toleránsak másokkal szemben és képesek a legkeményebb terhelésnek is eleget tenni.

Holló (szeptember 22. – október 22.) 

A legszebb személyiséggel rendelkeznek. Jó üzleti érzékkel rendelkeznek, intelligensek és mindig teljes célokkal rendelkeznek. Társaságkedvelő emberek, rugalmasak, nyitottak az új ötletekre.

Kígyó (október 23-november 22.) 

A legmélyebb lelki oldallal rendelkezik, szoros kapcsolatban állnak a szellem világgal. Képesek gyógyítani másokat, emiatt gyakran az orvosi pályát választják.

Bagoly (november 23-december 21.) 

Ragaszkodó, engedelmes személyiség, akik nagyon bölcsek az élet minden területén.

Liba (december 22-január 19.)

Nagyon határozott személiségek, akik mindig teljesítik az ígéreteiket. Nem fogadják el a kudarcot és bármikor képesek talpra állni.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .