Home Ezotéria Az egész éved legfontosabb hónapja lesz az október! Ezt tartogatja számodra az októberi horoszkópod!

Az egész éved legfontosabb hónapja lesz az október! Ezt tartogatja számodra az októberi horoszkópod!

by Judith

Fedezd fel, hogy a csillagjegyed alapján mit tartogat számodra az október!

 

 

Kos

A Kos számára ez a változások hónapja lesz. Tűzz ki nagy célokat, alakíts ki prioritásokat és higgy magadban. Ismerd fel, hogy ebben a hónapban képes vagy elérni a legnagyobb álmaidait is.

Bika

A Bikára rátalál a szerelem októberben és egy hosszan tartó szerelem lesz. Ha már megtaláltad az igazit, fordítsd a Bika romantikus energiáját arra, hogy a kapcsolatot tovább fejleszd.

Ikrek

Az Ikrek számára ez a hónap a kitartásról, a határozott döntések meghozásáról és a szív szava helyett az észérvek választásáról fog szólni. Talált időt arra, hogy utazgass és felfedezd a világot. Tágítsd ki a horizontodat.

Rák

A Rák egy izgalmas hónap elé néz, főként mivel nem tudjuk előre maghatározni, hogy milyen is lesz! Megvan rá az esély, hogy pezsgő társasági élet fogja jellemezni és sokkal extrovertáltabb leszel, mint általában szoktál.

Oroszlán

Az Oroszlán tipikusan a rivaldafényben él és minden egyes percét élvezi is, de az október most radikálisan máshogyan fog kinézni. Meg kell szoknod, hogy a színfalak mögött tevékenykedj, Mérsékeld egy kicsit az extrovertáltságodat. Lehetséges, hogy a lélektársadat is megtalálod a hónapban.

Szűz

A Szűz általában nagyon óvatos, de ebben a hónapban el kell dobni ezt az óvatosságot. Az elővigyázatossággal általában a legjobb eredményeket tudod elérni, de most feledkezz meg róla, mert ez a hónap tökéletes lesz a kockázatvállalásra.

Mérleg

Ebben a hónapban a Mérleg megzabolázza az elkalandozó gondolatait és inkább befelé tekintő lesz. Hagyd, hogy a következmények alakítsanak. Csendesítsd le az elmédet és áss a lelked mélyére. Tetszeni fog, amit ott találsz majd.

Skorpió

A Skorpiónak nehéz októbere lesz, de a következő hónapban csökkeni fog a teher. Eltökéltség, kemény munka és szenvedély fog áltlendíteni ezen a hónapon- ezekben a dolgokban, úgyis jó vagy.

Nyilas

Izgalmas hónap elé néz a Nyilas a szakmai életben. A karrier célok megvalósulnak, fizetésemelésre számíthatsz és meglátod majd, hogy a munkhelyi erkölcsöd előre fog lendíteni ebben a hónapban. De ne kövesd el azt a hibát, hogy emiatt teljesen a munkádnak szenteled magad. Tervezz egy vakációt. Fordíts időt a pihenésre.

Bak

A Bak kemény munka helyett inkább pihenősre veszi majd ezt a hónapot. Megérdemled. Keress egy helyet, ahová elvonulhatsz és jól érezheted magad. Menj el szabadságra. Utazd körbe egy hátizsákkal Európát.

Vízöntő

Októberben a Vízöntő megtapasztalja majd, hogy bimbózó barátságaiból csodás virágok nyílnak. Talán még egy vagy több új hódolóra is szert teszel ebben a hónapban. Ne légy elkenődve, ha mégsem jön össze. Az élethosszig tartó szerelem már a közelben van.

Halak

Végül, de nem utolsósorban, a Halak ebben a hónapban kiváló művészeti érzékkel lesz megáldva. Érdemes lenne más kultúrából származó emberekkel megismerkedned. Használd a kreativitásodat arra a közösséged javára. Vegyél részt olyan dolgokban, amelyek igazán fontosak számodra.

Hirdetés

You may also like