Home Ezotéria Az angyalkártya titkos üzenete csak neked! Válassz egyet és megtudod mi az!

Az angyalkártya titkos üzenete csak neked! Válassz egyet és megtudod mi az!

by Zsani

Az arkangyalok rendkívül erős, pozitív energiával felruházott örök életű lények, amelyek segítenek ha bajba kerültél, meggyógyítanak, ha megbetegszel, és példát mutatnak az életben.

 

1. Rafael arkangyal:

Ő a legnagyobb gyógyító arkangyal, aki egyaránt segít a lelki, a testi és a mentális betegségek leküzdésében. Ha úgy érzed, hogy kimerült, fáradt vagy, akkor biztosan ezt az arkangyalt választod magadnak, mert ez az isteni teremtés feltölt energiával, megteremti számodra a pihentető, nyugodt környezetet, hogy ismét erőre kapj.

2. Gábriel arkangyal:

Gábriel arkangyal a döntéshozók, a tanácsadók, a tanárok, a kommunikációs szakemberek angyala. Ha ezt az isteni teremtést választottad, akkor most segítségre, szövetségesre találsz, hogy hatékony kommunikációval elérhesd a célod, meggyőzhesd azokat az embereket, akiken például a vállalkozásod sikere múlhat.

Gábriel arkangyal segít abban, hogy a mondanivalód mindenkihez, érthetően eljusson.

3. Mihály arkangyal:

Mihály arkangyal megvéd a negatív energiáktól, a fénye elárasztja a lelked, így semmilyen sötét erő nem tehet benned kárt, ha ő hozzá fohászkodsz. Mindenben számíthatsz rá, de csak akkor segít, ha tisztességes, becsületes vagy. Ha jó szándék vezérel, nincs mitől tartanod.

Forrás

Hirdetés

You may also like