Home Egészség & életmód Amiért mindenki odáig lesz: csak keverd a fürdővizedhez és segít megszabadulni a plusz kilóktól

Amiért mindenki odáig lesz: csak keverd a fürdővizedhez és segít megszabadulni a plusz kilóktól

by Krisztina

Főleg azok számára hangzanak jól ezek a szavak, akik rendszeresen küzdenek a plusz kilókkal, a narancsbőrrel, vagy akik szeretnének teljesen megújulni kívülről.

Ha nincs elég pénzed a több tízezres zsírégetőkre -amelyek vagy használnak, vagy nem- , ha nincs időd és az életviteled nem engedi, hogy rendszeresen eljárj mozogni, akkor ezt a zsírégető módszert neked találták ki!

Lássuk mit tehetsz ennek érdekében!

Készíts el magadnak egy kád fürdővizet, amihez keverd hozzá az alábbi dolgok valamelyikét!

Epsom só

Egy kutatás adatai szerint két csészével adjunk a fürdővízhez minden nap az Epsom sóból, ami elősegíti a szervezet méregtelenítését, és í zsírsejtek felszabadulását. Figyeljünk arra, hogy 600 grammnál ne adjunk többet a vízhez. Nem törvényszerű minden nap alkalmazni, elegendő akár hetente 2-3 alkalommal is. Emellett az egészséges és a diétás étrend bevezetése természetesen ajánlott!

Ezt a módszert tilos alkalmazni, ha terhesség, magas vérnyomás, cukorbetegség, szívbetegség, vesekő vagy vesebetegség áll fenn! Továbbá nagyon fontos, hogy 20 percnél ne töltsünk több időt a vízben!

Fokozhatjuk az Epsom só hatását, ha szódabikarbónát, almaecetet, vagy gyömbért adunk a fürdővízhez. Szódabikarbónánál lehet fele-fele arányban, az almaecetnél 1 csésze Epsom só és fél csésze almaecet arányban, végül a gyömbérnél 1 csésze Epsom só és 2 evőkanál őrölt gyömbér alkalmazható.

Hirdetés

You may also like