Home Egészség & életmód Almaecetes kenyeret tett a lábára. Ha megtudod miért tette, ma este te is kipróblod!

Almaecetes kenyeret tett a lábára. Ha megtudod miért tette, ma este te is kipróblod!

by Brigitta

Tyúkszem vagy bőrkeményedés okoz kellemetlenséget a talpadon? Ne félj! Itt van egy egyszerű, olcsó, és teljesen természetes módszer arra, hogy újra sima legyen a lábad.

A bőrkeményedés egy vastag, kemény bőrfelület, mely a rendszeres súrlódásra vagy nyomásra alakul ki mintegy védekezésképpen. A legtöbb bőrkeményedés csúnya, de ártalmatlan. De ha hagyod nagyra nőni, akkor már kényelmetlenséget okozhat járás közben.

Hogyan távolíthatod el?

Csak egy szelet kenyér és almaecet kell hozzá.

Egy fél szelet szikkadt kenyeret áztass almaecetbe, majd tedd a talpadra, és folpackkal rögzítsd. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy megszabadulj a bőrkeményedéstől, ráadásul az egész talpad, a sarkadat is beleértve – szebb, puhább lesz tőle.

Alaposan rögzítsd a lábadra, bizonyosodj meg arról, hogy nem szivárog, majd húzz rá egy zoknit és egy feküdj le este. Reggelre alaposan meglágyítja a bőrkeményedést, ami készen áll arra, hogy habkővel „lecsiszold”.

Citrom

A citrom héja hasonlóan az előző példához, egy éjszakán át a bőrkeményedésre kell helyezni és reggelre kezelhetővé válik a probléma.

Ricinusolaj

Nem kell mást tenned mint ricinus olajat csepegtetni a bőrkeményedésre és reggelre felpuhul a terület

Hirdetés

You may also like