Home Ezotéria A párod csillagjegye elárulja,hogy szokott-e flörtölni!

A párod csillagjegye elárulja,hogy szokott-e flörtölni!

by Zsani

Nem vagyunk egyformák, mindannyian egy kicsit máshogy kacsintgatunk az ellenkező nem tagjai felé, számos tényező, többek közt a temperamentumunk függvényében, amit sokak szerint a születésünkkor az égen lévő csillagállás befolyásol.

Nézzük hát, mit mond el flörtölős énünkről a csillagjegyünk!

Kos:

A „merészség” a középső neved. Szexis vagy, és ezt nem is félsz megmutatni, a hangsúlyos dekoltázs, a formákat kiemelő öltözet, a tömegből kirívó frizura megjelenésed alapértelmezett elemei, melyeket alkalmasint magas sarkakkal, élénk színekkel fokozol. Mindezt hetyke és szellemes stílussal ötvözöd. Egyszóval nem lehet nem észrevenni.

Ha valakin megakad a szemed, nem sütöd le szégyenlősen, a magad egyenes módján elkapod az illető tekintetét.

Őszintén szólva sokakra ijesztőn hat az általad keltett határozott összbenyomás. Ne foglalkozz velük, neked még egy flört erejéig se valók a „nyuszikák”, igazi erős, bátor, kihívást jelentő hódításokra van szükséged!

Bika:

Édes és érzéki flörtélményben részesíted azokat, akik felkeltik az érdeklődésed. Olyan finom módszerekkel szövöd a hálód, mint egy-egy halk sóhaj, egy finom érintés. Közben figyeled, vajon mit váltasz ki a másikból, milyen érzelmek tükröződnek az arcán. Ha ezzel már tisztában vagy, jöhet az intellektuális sík is.

Mivel rendkívül erős érzékiség árad belőled, tulajdonképpen a kisujjad se kell megmozdítanod, hogy körbeudvaroljanak. Csak mosolyogj, és készülj fel a hódolók hadára!

Ha pedig még keresed az Igazit, és randira hívnak, akkor éttermet, cukrászdát, fagyizót válasszatok, ahol a finom kényeztető falatoknak köszönhetően még jobban érzed magad, és még jobban felszabadulsz.

Ikrek:

Szellemességed és feleselős stílusod leghatásosabb flörtfogásaid. Senki se bánik olyan jól a szavakkal, mint az Ikrek jegy szülöttei, és te ezt teljes mértékben ki is használod, ha valaki akár csak egy szikrányit is felkelti az érdeklődésed.

Mivel a fizikai vonzóság mellett az intellektus is rendkívül fontos számodra, a flört csak akkor dob fel, ha ezen a szinten is megbizserget. Ha pedig valaki szeretne komolyabb kapcsolatba kerülni veled, akkor bizony fel kell rá készülnie, hogy bírnia kell hihetetlen tempódat, és időről-időre képesnek kell lennie megújulnia, ha ébren akarja tartani köztetek a lángot.

Extra flört tipp: mondanivalódat szívesen fested alá beszédes kézgesztusokkal, ne fogd vissza magad akkor se, ha éppen flörtölsz!

Rák:

Elbűvölő és kényeztető flörtpartner lakozik benned. Már amikor hajlandó vagy kibújni a kis páncélodból és megmutatni a világnak, milyen érzelmi mélységek és micsoda empátia lakozik benned.

Mindez ott van a tekintetedben, csupán arról kell gondoskodnod, hogy ne süsd le a szemed folyton, hanem igen is nézz bele a másik ember szemébe. Azt a kis apró, mindent tudó mosolyod se rejtsd el, mindenki tudni szeretné, milyen titkok rejlenek benned!

Ha pedig szóban is folytatódik a flört, akkor remek hallgatóságra találhat a személyedben, és mikor feloldódsz, azt is megmutatod, hogy van neked egy rendkívül finom humorérzékkel megáldott, szórakoztató oldalad is.

Oroszlán:

Párját ritkító drámai érzéked átszövi a mindennapjaidat. Bárhol is jelensz meg, ott egyből minden szem rád szegeződik, és nem azért mert bohócjelmezben vagy, egyszerűen a kisugárzásod hat így. Ami pedig a romantikus életed illeti, nem félsz kimutatni, ha valaki felkeltette az érdeklődésed.

A már említett karizmádnak köszönhetően sokszor elég csak ránézned a kiszemeltedre, és máris fellobban az a bizonyos szikra, még akkor is, ha csak egy pillanatig tart, mert utána mind a ketten mentek tovább a saját utatokon.

Esetedben az se kizárt, hogy amíg nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, addig egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és csodával határos módon a potenciális partnerek nem orrolnak meg rád. Hogy is lehetne haragudni rád, mikor oly szórakoztató vagy és oly nagylelkűen tárod fel a szíved?

Szűz:

Bár rendkívül visszafogott vagy, szexuális kisugárzásod mégis szinte süt. Az azonos neműek ezt bizony gyakran nem nézik jó szemmel, hiszen érzik, hogy személyedben erős vetélytársra leltek a flörtölős-hódítós játékban.

Ha mégse tobzódnak körülötted az udvarlók, azt annak köszönheted, hogy tartózkodó, hűvös viselkedésed elbátorítja őket. Ám ha mégis összeszedik a bátorságukat, és kicsalják tőled azt a bizonyos mosolyt, akkor nagy megtiszteltetésnek érzik, hiszen mindig az a legédesebb gyümölcs, amiért megküzdünk.

Aki pedig többé válik futó flörtnél, az rá fog jönni, hogy létezik egy hihetetlenül spontán oldalad is.

Mérleg:

Már pusztán ha rád néz az ember is mosolyogni támad kedve.

Kecses vagy, mesterien bánsz a szavakkal, és mindig tudod, hogy mit tegyél, ha hirtelen vonzerő fokozásra van szükséged. A szerelem, a romantika a lételemed, ami nem csoda, hiszen az ezen minőségekhez köthető Vénusz uralja a jegyed.

Ha valaki közelebbről is megismer, rájön, hogy a szívesen flörtölő, bárkire kedvesen rámosolygó külső nem csak egy felvett maszk, hanem mélyen belülről fakad, hiszen szereted megosztani a javaidat, így a mosolyodat, kedvességedet is másokkal.

Skorpió:

A flört mestere. Ha ennek a jegynek a szülötte vagy, minden bizonnyal hatalmas flört eszköztárral rendelkezel, amit rendre használsz is. Ha kell finom bársonyként burkol körbe a szexisséged, máskor meg igazi dominaként veted be magad.

Gyakran csak a vadászat öröme miatt flörtölsz, akkor is ha az illető tulajdonképpen egy szikrányit se mozgatta meg a fantáziád.

Uralkodó bolygód a Plútó segít, hogy pillanatok alatt bárkit az ujjad köré csavarj. Ha pedig a szíved és a lelked is beleadod a hódításba, akkor szinte képtelenség ellenállni mágikus vonzerődnek.

Nyilas:

Amikor előbújik belőled a vadóc gyerek, és játszani akar, akkor mágnesként vonzod a románcot. Az ilyenkor felszabaduló könnyed energiáid igazán kellemes flörtpartnerré tesznek, tiszta móka és kacagás a társaságodban lenni.

Veled a szóból se lehet kifogyni, hiszen mindig tele vagy friss pletykával, tudod kivel mi történt, és a világ dolgaiban is tájékozott vagy.

Időnként stílusod provokatívvá válhat, ha rád jön, akkor szabályosan sportot űzöl az ugratásból – vigyázz erre nem mindenki vevő.

Legnagyobb erősségeid a flört-szcénában, hogy mindig elő tudsz rukkolni valami meglepő, váratlan dologgal, illetve pontosan tudod, mikor érintheted meg a másik ember játszi könnyedséggel anélkül, hogy zaklatásnak venné.

Bak:

A szempilla rebegtetés, a zsebkendő leejtése nem a te világod. Egyenes vagy, nyíltan kifejezésre juttatod, ha valaki akár csak egy pillanatra is megfogott. Sokan vissza is riadnak ettől, de sebaj, a nyuszikák nálad egy laza flört erejéig se jöhetnek szóba.

Bár kimérten, leginkább a kispadról szereted szemlélni a világot, hűvösséged sokan kifejezetten izgatónak tartják, szeretnék tudni, ki is bújik meg az áthatolhatatlannak látszó páncél mögött.

Aki veszi az első akadályokat, az észreveheti, hogy nem is vagy te olyan sóbálvány, ha a szavaid nem is, a szemeid, az apró mozdulataid, mint a hajadba túrás, csípőd könnyed végigsimítása elárulnak.

Ha pedig valaki igazán lángra tud lobbantani, az biztos lehet benne, hogy tartós érzelmeket csiholt benned.

Vízöntő:

A tömegbe olvadás távol áll tőled, különc vagy, és ezt vállalod is. A flörtölésben is. Tőled senki se számítson szokványos megnyilvánulásokra, pirulásra, romantikus csacskaságokra. Már az első pillanattól kezdve utánozhatatlan stílusban jelzed, ha valaki bejön.

Különösen akkor vibrálsz, ha nagyobb társasággal vagy, és szellemességeddel szórakoztathatod a potenciális partnereket.

Ha a flört intimebb viszonnyá fejlődik, a fizikai vonzóságot az intellektus könnyen felül tudja írni, ugyanis számodra rendkívül fontos, hogy szellemi téren is kielégítő legyen a kapcsolatod.

Halak:

Fantázia és flörtölés – ha a Halak jegyében születtél, ez a két dolog könnyen összeolvadhat nálad, egyfajta mágikus kisugárzást vonva köréd.

Kicsit szégyenlős vagy, így megeshet, hogy ha olyasvalakivel találod magad szemben, aki tetszik, elakad a szavad.

Azonban ha végül összeszeded a bátorságod, és megszólalsz, akkor mindenki csupa füllé válik, hiszen hangodban ott vibrál a rendkívül érzékeny lelked.

Mások hajlamosak kivetíteni rád a vágyaikat, olyannak látnak téged, amilyennek akarnak. Ezt a flörtölésnél arra használhatod, hogy különböző szerepekbe bújsz, azonban vigyázz ne ragadj beléjük, ne feledd el, ki is vagy valójában!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .