Home Ezotéria 7 figyelmeztető jele annak, hogy egy nagyon gonosz emberrel van dolgod

7 figyelmeztető jele annak, hogy egy nagyon gonosz emberrel van dolgod

by Krisztina

Egy gonosz személy nagyon bántalmazó lehet és a bántalmazásnak sokféle módját alkalmazhatja. Természetesen, ha egy olyan kapcsolatban élsz, amelyben bántalmaznak és visszaélés áldozata vagy, a legjobb, amit tehetsz, hogy kilépsz.

Jó, ha tisztában vagyunk azokkal az intő jelekkel, amelyek egy gonosz ember jelenlétére figyelmeztetnek bennünket. Ha ezeket felismered magad körül, akkor szabadulj meg az általa okozott pokoltól.

1. A valóság tagadása

Az, hogy mi valós és mi nem, egy olyan dolog, amiben egy gonosz, bántalmazó személy egyetért veled. Számukra ez nem vitatéma. Nem számít, hogy hány tényről bizonyítottad be, hogy nem úgy van, számukra mindig te leszel a hibás. Semmi sem képes megváltoztatni a kifordult gondolkodásukat.

2. Kifordított tények

Egy gonosz vagy bántalmazó személy kiforgatja a tényeket, hogy azzal legyőzhessen téged. Ha egy tény nem bizonyítja az álláspontjukat, vagy nem áll összhangban azzal, amit mondanak, akkor úgy csűrik-csavarják, hogy valahogy mégis nekik legyen igazuk. Gyakran az elméleteik és történeteiket botrányos tények támasztják alá.

3. Visszatartott információk

Ha olyan dologgal szembesülnek, ami esetleg megváltoztathatja az elképzelésedet róluk, akkor vagy megmásítják azt vagy visszatartják, nehogy elveszítsenek. Soha nem fogják beismerni hazugságukat, titokban tartják az információkat és a tudatlanságot az előnyükre fordítják.

4. Félrevezetés

Ha olyan információkkal találkoznak, amelyek úgy érzik, hogy félre tudnak vezetni téged, mindig ki fogják használni a lehetőséget. Így képesek lesznek félelemben tartani és ők lehetnek az egyetlen menedéked. Függetlenül attól, hogy ez az igazság, vagy sem, a végén te magad is el fogod hinni.

5. Állandó hazugság

Hazugságokat találnak ki annak érdekében, hogy magukat védjék, és hogy irányíthassák a róluk kialakított véleményedet. Nem tudnak úgy elmondani egy sztorit, hogy abban ne legyen egy nagy kövér hazugság. Néha bevallják, hogy hazudtak, de ezt egy még nagyobb hazugsággal igyekeznek megmagyarázni, hogy végül megsajnáld őket.

6. Nincs bűntudat érzés

Egyszerűen nem éreznek bűntudatot azzal szemben, akit megsértettek, vagy akit terveznek megbántani. Számukra az emberek csak bábok, akik táplálják őket jó energiákkal, és amit tudnak, elvesznek mindenkitől.

7. A felelősség elkerülése

A gonoszok nem vállalnak felelősséget az általuk károsított emberekért vagy az általuk elkövetett vétkekért. Amint elkezdenének valamiféle bűntudatot érezni, azonnal áthárítják azt valaki másra, mielőtt rájuk terelődne a gyanú.

Hirdetés

You may also like