Home Egészség & életmód 6 jó dolog a szakításban, amit nem veszünk figyelembe!

6 jó dolog a szakításban, amit nem veszünk figyelembe!

by Krisztina

Ha szerelmi csalódás ér minket, vagy véget ér egy régóta tartó kapcsolatunk, képesek vagyunk akár hetekig, vagy hónapokig is siratni az egészet.

Arra azonban soha nem gondolunk, hogy minden rosszban van valami jó, így a szakításnak is vannak előnyei, amelyekről ilyenkor mindig megfeledkezünk.

Lássuk melyek azok a dolgok, amiket ilyenkor mindig tartsunk szem előtt!

1. Könnyebb azonosítás

Ha negatív érzelmekkel zártad a régit, gondolj arra, hogy még egyszer nem esel ugyanabba a szerepkörbe, ugyanis könnyebben felismered majd azt a partnert, aki már bizonyítottan nem hozzád való.

2. Szeretet nem elég

Most legalább rádöbbensz arra, hogy egy tökéletes kapcsolathoz több kell. A szeretet nem elég semmihez, ha nincs közös nevező, jövő, terv és képtelenek vagytok együtt élni.

3. Családi állapot

A komoly kapcsolat most egyedülálló viszonyra változik, ami éppúgy tartogat örömöket. Amit eddig nem tudtál megtenni kapcsolatban élve, azt most tedd meg szingliként és élvezd a szabadságot, azt, hogy a magad ura vagy!

4. Önismeret

Gondolj arra, hogy a mélyből való felállás micsoda önismeret lesz a számodra. Erősebb, magabiztosabb, talpraesettebb leszel, és ne feledd, ami belül van, az sugárzik kifelé. Ez azt jelenti, hogy ha teljességet sugárzol nagyobb az esélyed, hogy megtaláld az igazit.

5. Megbocsátás

Ha haraggal váltatok el, mindegy mi volt, bocsáss meg! Ez a pont arra vezet rá téged, hogy amíg nem leszel békében önmagaddal, addig mással sem. Engedd el a haragot, és örülj annak mennyire remek és nagyszerű ember lettél a szakítás után.

6. Te sem vagy tökéletes

Nem csak a másik félben kell keresni a hibát.Gondolj arra, hogy ha eddig nem volt aki és ami rávezessen a hibáidra, akkor most kipipálhatod ezt a problémát. Nézz vissza, keresd meg mit és hol hibáztál, és örülj annak, hogy többé biztosan nem botlasz meg ugyanabban a gödörben!

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .