Home Egészség & életmódSzépségápolás 5 titkos trükk a parfüm választáshoz, amit eddig nem ismertél!

5 titkos trükk a parfüm választáshoz, amit eddig nem ismertél!

by Brigitta

Az első és legfontosabb, hogy a parfümök másképp reagálnak a különböző bőrtípusokkal és azok illatával, így egyazon parfümnek más illata lesz rajtad mint a barátnődön.

Amikor először érzel egy parfümöt, csak a fő illatjegyeket érzed
ezért is nagyon fontos, hogy egy ideig rajtad maradjon a parfüm, hogy megérezhesd az alapvető illatjegyeket is, mert azok fognak egész nap kitartani.Nem a márka a lényeg, ezért bátran keresgélj míg rá nem lelsz a tökéletesre.

A parfümöket általában 5 osztályba szokták sorolni:

Virágillat

Minden korosztálynak, minden alkalomra kiválóak, és azért tartják biztonságos választásnak, mert általában nem túl erős az illatuk. Ahogy a neve is mutatja, erős virágillata van.

Gyümölcsös

A gyümölcsös illatok általában fiatalosak, de ez nem azt jelenti, hogy csak a tizenéveseknek valók. Bárki számára nagyszerű nyári illat lehet.

Fás

A fás jegyek erős, természetes illatot adnak. Ha erdőillatot keresel, akkor keress olyan parfümöt, ami pacsulit, cédrust vagy szantált tartalmaz.

Füves

A füves illat friss és a tágas mezők jutnak róla az ember eszébe. Gyakran energikus, fiatalos illatok, amik a tavaszt idézik.

Keleti

A pézsmaillat és az erőteljesség miatt a keleti illatok nagyon szexisek és egzotikusak tudnak lenni. Vannak olyan emberek, akik szerint túl erőteljesek, de a megfelelő keleti illat bizony, nagyon érzéki.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .