Home Ezotéria 5 ok, amiért annyira különlegesek a Skorpió jegy szülöttei!

5 ok, amiért annyira különlegesek a Skorpió jegy szülöttei!

by Zsani

A Skorpió jegyűek nagyon különleges személyiségek. A hozzájuk közel állókat minden erejükkel védelmezik, nem kezdeményeznek fölöslegesen vitát.

Íme 5 ok, hogy miért jó választás barátnak ezen csillagjegyű személy:

1, Megbízhatóak:

Bármikor bármiben készek segíteni másokon, de cserébe ők is ugyanezt várják. Ők nem csupán tanácsokkal látnak el, hanem titkaidat is megőrzik. Számukra természetes az, hogy a titok az titok, a pletykát ki nem állhatják. Az együtt töltött időt szeretik hasznosan tölteni, nem pedig mások kibeszélésére fecsérelni azt. Őszinteségük zsigerből jön, úgy érzik egy barátnak akkor is meg kell mondani a véleményét, ha az nem éppen pozitív tartalmú. Nem ítélkezik, éppen ezért szabadszájúságáért nem szabad megharagudni rá, mert  nem rosszindulatból cselekszik.

2, Jó a humorérzékük:

A társaság mozgatórugói. Velük mindig jól érzik magukat az emberek, mert sziporkázóak, és mindig feldobják barátaik hangulatát ha szomorúak. Sosem hagyják el barátaikat, mindent megtesznek azért, hogy ápolják a kapcsolatot. Olyan pozitív energiát sugároznak magukból, hogy az valami hihetetlen.

3, Semmit sem tesznek ok nélkül:

Rendkívül maximalisták, és szorgalmasak, kizárólag a tökéletességre törekednek. Mindig vannak céljaik, amelyeket kitartó munkájukkal általában el is érnek. Ha dicséretet, elismerést kapnak, akkor szinte felvillanyozódnak és még jobban hajtja őket az akaratuk, hiszen kissé munkamániások. A Skorpió bármilyen munka elvégzésére kérik is, minden bizonnyal hozzá méltó, precíz munkát ad ki a kezéből.

4, Feltűnésmentesek:

Mivel nagyon tevékeny, aktív emberek, olykor szükségük van a magányra. Ha nem hív, akkor az azt jelenti, hogy egy kicsit pihen, megpróbál kiszakadni a világból. Olyan típusú emberek, akik szívesebben töltik az időt egy jó könyv mellett, mit egy sorozatot bámulva. A Skorpiók kerülik a feltűnést, és nagyon diszkrétek.

5, Lehetetlen őket átverni:

Nagyon fejlett intuíciós és megfigyelőképessége, éppen ezért ha megpróbálod becsapni, rögtön megérzi. Jobb ha nem is próbálkozol, hiszen aki eljátssza a bizalmát, az csúnyán megkeserüli, és a barátságát is örökre elveszti. Bosszúálló személyiségek, visszaadja azt, amit mástól kapott. Tehát amennyiben egy Skorpió a barátod, érdemes megbecsülni, mert nagyon különlegesek és nem találni hozzá hasonlót. Jobb velük az élet, mint nélkülük.

Hirdetés

You may also like