Home Ezotéria 5 csillagjegy, aki minden hidat képes maga mögött felépíteni! Te is ilyen merész vagy?

5 csillagjegy, aki minden hidat képes maga mögött felépíteni! Te is ilyen merész vagy?

by Krisztina

A csillagjegyek mind-mind másképp reagálnak az élet hozta lehetőségekre, sokan képesek mindenféle hidat felégetni maguk mögött, úgy távoznak.

 

Vannak emberek, akik akkor is visszatérnek egy párkapcsolatba, amikor az tele volt szenvedéssel és veszekedéssel, míg mások mindent eltörölnek, minden szálat megszakítanak és teljesen új életet kezdenek.

Lássuk kik tartoznak ebbe az utóbb említett csoportba!

Kos

Szinte soha nem ragaszkodnak olyan valakihez, aki korábban beletaposott a lelkébe és nagyon megbántotta őt. Az árulás számukra szintén durva dolog, akárcsak a megbántás. Ennek a jegynek a szülöttje az ilyen tettek esetében semmiféle magyarázatot nem fogad el, ezért meg sem hallgatja a kifogásokat és a megbocsájtásért esedező könyörgését. Inkább egyszerűen kitörli őt az életéből.

Bika

A Bika csillagjegyűek mindig alaposan átgondolják a döntésüket, ezért néha sok időbe telik, hogy eldöntsék, hogy a másik fél megérdemli-e a második esélyt. Viszont amikor már meghozza a döntését, hogy nincs második esély, akkor örökre elfelejti az őt megbántó személyt.

Skorpió 

Barátok és szerelem terén is nagyon válogatós, talán éppen ezért olyan kis magányos lény. Fontos számára a bizalom, inkább erre próbálja építeni a kapcsolatait. Ahhoz, hogy elforduljon ettől az embertől, annak nagyon komoly okának kell lennie. Ha ez bekövetkezik, akkor ez az ember valószínűleg nagy hibát vétett.

Oroszlán

Ezen csillagjegy képviselő nem azért felejtik el örökre az embert, hogy megleckéztessék. Ez a társaságkedvelő csillagjegy szeret a reflektorfénybe kerülni, de a nyilvánosság szeretete soha nem lehet nagyobb az önbecsülésénél. De ha beletaposnak a büszkeségébe, függetlenül attól, hogy szándékosan vagy véletlenül – ez nem számít, az Oroszlán ezen nem fog megsértődni. Egyszerűen csak kitörli ezt az eseményt, ahogy elfelejti önt is örökre.

Bak

Bak ismerőseinek köre általában kicsi, a barátainak köre pedig még kisebb. Fontos neki, hogy a hozzá közelállók ne legyenek számára közömbösek. Ezen csillagjegyhez tartozók a szakításról sokáig nem tudnak dönteni, de ha ez eldől, akkor ez végleges. Soha nem újítják fel ezt a kapcsolatot, még akkor sem, ha idővel minden megváltozott.

Hirdetés

You may also like