Home Ezotéria 2017.10.10. (2+0+1+7=10) – A 10-es szám üzenete a mai napban! Ezt üzeni az Univerzum, most nagyon figyelj!

2017.10.10. (2+0+1+7=10) – A 10-es szám üzenete a mai napban! Ezt üzeni az Univerzum, most nagyon figyelj!

by Krisztina

Ha a mai nap dátumának számait megnézed és az évszámokat egyenként összeadod, akkor egész pontosan 10.10.10.-et kapsz. Különös nem? A 10-es szám spirituális szám, ami az Univerzumtól egy fontos üzenetet tartogat.

 

 

Lássuk milyen üzenetet tartogat magában a 10-es szám!

A hatalmas isteni vezettetés és az Angyalok kérik, hogy változtassuk meg gondolkodásunkat.

Lehet, hogy azért imádkoztunk, hogy egészségesebbek és boldogabbak legyünk. Ha igen, akkor ez a válasz az imáinkra. Isten tudja, hogy a megoldás, amit keresünk, a gondolatainkban rejlik.

Kérjük Istent, hogy vezesse gondolataink irányát és támogasson az átalakulás idején.

Isteni irányításban részesülsz gondolatok, sugallatok, ráeszmélések és claircognizance révén, mely utóbbi azt jelenti, hogy tudomásod van dolgokról, anélkül hogy tudnád, honnan érkezett ez a tudomás. Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.

A mai nap állj készen arra, amit az Univerzum tartogat neked, légy nyitott az előtted megnyíló lehetőségekre és ma kivételesen ne az eszedre, vagy a szívedre hallgass, hanem a belső hangra, ami vezet téged.

Ha az életedben bármikor is fontos szerepet kapott a 10-es, mint szám, akkor a mai nap a szerencsejátékban is szerencsés lehetsz.

Ma légy nyitott, légy vidám, hiszen fentről mindenki ezt akarja és ezért mindent el is fognak követni. Higgy az Univerzum erejében, abban, hogy nincsenek véletlenek és hogy mindig ott vagy, ahol lenned kell, valamint mindig az történik veled, aminek történnie kell.

Hirdetés

You may also like