Home Érdekes! 14 dolog, amit a pasik utálnak a nőkben

14 dolog, amit a pasik utálnak a nőkben

by Krisztina

Sok férfi kifejezett női ideállal rendelkezik, így a férfiak bizonyos tulajdonságokat kifejezetten utálnak a nőkben.

Az alábbi 14 pont pontosan megmondja melyek azok!

Hosszú, karom szerű köröm

A legtöbb férfi inkább taszítónak, vagy akár kifejezetten nevetségesnek tartja a nagyon hosszú körmöket egy nőn.
Mivel ők a praktikusságot helyezik előnybe, ezért érthetetlen számukra, hogy óriási körmökkel hogyan lehet megoldani a mindennapi teendőket.

Túldíszített műköröm

A nők gyakran esnek abba a hibába, hogy mivel régóta van műkörmük, ezért túlzásba viszik annak díszítését.
Az eredeti célunk ilyenkor persze a változatosság elérése, de az eredmény akár lehangoló is lehet egy férfi szemében, ha túl sok virág, inda és strasszok ékesítik a női körmöket.

Lenőtt haj

A lenőtt haj egyik nem számára sem vonzó, így a férfiak sem kedvelik. Azt sugallja, hogy az illető nő nem foglalkozik eleget a külsejével, nőiességével, sőt akár még elhanyagolt benyomást is kelthet a férfiakban.
Különösen csúnya, ha nagy az eltérés a színek között vagy ha túl sok az ősz hajszálunk.

Túl bő ruhák

A túlságosan bő darabokkal szinte soha nem érünk el vonzó hatást, hiszen azok egyrészt nem engednek látni belőlünk semmit, másrészt általában nagyobbnak is mutatnak bennünket a valóságnál.
Válasszunk inkább előnyösen szabott, testünk szépségeire koncentráló darabokat – a saját méretünkben.

Úszógumik

Egy férfinak gyakran vonzó, ha „van mit fogni” egy nőn, de az szinte soha nem jó látvány, ha egy nőnek kilátszik az úszógumija.
Kár erőltetni a kényelmetlen, szűk nadrágokat, amelyben minden mozdulatunkkal a súlyfeleslegünket hangsúlyozzuk derekunkon, és még jól sem érezzük magunkat benne.

Kilátszó szőrzet

A férfiaknak egyáltalán nem vonzó, ha azt látják, hogy egy nőn felesleges szőrszálak vannak, ráadásul látványos helyen.
Ez egyáltalán nem csak a bikinivonalra érvényes, de az épp növésnek indult hónalj- vagy lábszőrzetre is, még akkor is, ha másnapra van időpontunk a kozmetikushoz.

Bajusz

A férfiak szemében a nők arcán látszó bajusz különösen visszataszító hatást kelthet.
Ők a nőket finomnak és bársonyos bőrűnek szeretik látni, ezért könnyen lerombolhatja a nőiségünket, ha a férfiasságra emlékeztető bajuszt viselünk, bármilyen mennyiségben is.

Tetovált szemöldök

Nagyon sok éven keresztül volt divat a tetovált szemöldök, és sajnos sokan nem vették észre, hogy ennek az ideje már régen lejárt. Bár ennek viselői már így szokták meg az arcukat, attól még elég valószínű, hogy a férfiakban természetellenes, taszító hatást vált ki a látványa.

Kontúrozott száj

A szájkontúr lehet nagyon szép és akár természetesnek ható is, de ehhez az kell, hogy egyrészt pontosan kövesse a szánk vonalát, másrészt pedig hogy az ajkainkkal megegyező színű legyen.
Férfi szemmel a túl nagy kontraszt természetellenesnek és minden finomságot nélkülözőnek tűnhet.

Kényelmetlen, hordhatatlan ruhák – mivel divatosak

A legtöbb kapcsolatban volt már példa rá, hogy a férfiak értetlenül által életük párja mellett és nem értették, hogy az miért feszeng inkább egy kényelmetlen, de nagyon divatosnak számító ruhadarabban, miközben felvehette volna a kényelmeset is – épp ahogy a férfiak teszik.

Török buggyos ülepű nadrágok

Ahogy melegszik az idő, úgy kerülnek elő a lenge anyagból készült, buggyos ülepű török nadrág és a férfiak legnagyobb része értetlenül áll a jelenség előtt.  Mivel ők imádják nézni a nők hátsóját, ezért talán egyiknek sem tetszik, hogy ez a nadrágtípus ezt sajnos nem teszi lehetővé.

Túl erős dezodor / parfüm

Sajnos a dezodorok illatát és főleg erősségét nehéz megítélnünk. Mivel mi a kifújáskor is éreztük, ezért orrunk hozzászokik és nem vesszük észre, hogy fél óra múlva is nagyon erős az illata. Ezt a férfiak általában taszítónak tartják, mivel nem tudnak finomságot társítani hozzá.

Erős, akár elmosódott smink

Az elhanyagoltságnak egyik tipikus jele az elmosódott smink. Vigyünk magunkkal mindenhova egy kis tükröt és a mosdóban gyakran ellenőrizzük, hogy rendben van-e, mert nőnek és férfinak egyaránt rossz érzés egy elkenődött, elhanyagolt sminket látni bármilyen szép arcon is.

Kedvesség hiánya

Egy nő lehet kövér, sovány, szőke vagy barna, de a férfiak szemében az egyik legfontosabb elvárás a kedvessége.
Ha egy nő mogorva, nem mosolyog soha, azt a férfiak általában elkerülik, mivel nem tartják elég nőiesnek. Ugyanez igaz az utcán vagy a vezetés közben kiabáló nőkre is.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .