Home Egészség & életmód 10 nő típus, aki egyetlen férfinak sem kell

10 nő típus, aki egyetlen férfinak sem kell

by Krisztina

Ahány nő, annyi féle személyiség, azonban vannak bizonyos kérdések amelyekben a férfiak többsége egyet ért.

Ilyen például a pár- és a feleségválasztás kérdése is, létezik ugyanis néhány olyan típusú nő, aki nem csak hosszú távon, hanem rövid távon sem kellene egyetlen férfinak sem.

Lássuk kik ők!

1. Ő hordja a nadrágot

Ez a típus rendszerint egyáltalán nem tehet róla, hogy ilyen, mert a génjeiben van az uralkodási vágy. A férfiak egy darabig élvezik, hogy „tanító néni” módjára mindig megmondja a tutit, de előbb-utóbb elegük lesz abból, hogy folyton dirigál nekik.

2. Csak játszik a férfiak szívével

Ez a típus azt hiszi, úgy talál párra, ha állandóan kéreti magát. Ha egy nő sokáig nem vall színt, és kétségek között hagyja a párját, akkor gyorsan útilaput kötnek a talpára.

3. Aki meg akarja változtatni a férfiakat

Gyakori típus. Azt állítja, hogy úgy szereti a párját, ahogy van. De lépésről lépésre haladva végül teljesen megváltoztatja. Először az öltözködését, majd a zenei ízlését, ám ha már a férfi barátait és a hobbiját is elkezdi kritizálni, akkor általában mennie kell.

4. Aki bizalmatlan és féltékenykedik

Az ilyen nő mindig résen van, mert rendkívül bizalmatlan. A múltban valószínűleg gyakran csalódott, ezért védekező állást vesz fel, és minden eshetőségre felkészül. A férfiak először azt hiszik, hogy ennek az ártatlan nőnek védelemre, biztonságra van szüksége, és be akarják bizonyítani a szegénynek, hogy ők nem olyanok, mint a többi pasi. Ha azonban a nő elkezdi gyanúsítgatni, ellenőrizgetni őket, akkor nincs más választásuk, el kell hagyniuk. Senki sem fog egy életen át vezekelni olyan bűnökért, amit mások követtek el a nővel szemben.

5. A „csak érted élek, te vagy az életem értelme” -típusú nő

Először még hízelgő is a pasiknak, hogy egy nő ennyire odavan értük. Ám rövidesen úgy érzik, hogy kelepcébe kerültek, börtön lesz számukra az ilyen kapcsolat. A nőnek legyen saját élete, ne abból álljanak a napjai, hogy várja haza a párját!

6. Akinek apakomplexusa van

Ez a típus szívesen randizik idősebb férfiakkal, és tudat alatt apafigurát keres, nem barátot vagy férjet. Először valószínűleg tetszik a férfinak, ha felnéz rá a nő, csodálja őt, mert mindig válaszolni tud a kérdéseire. Rövidesen azonban rá fog jönni, hogy inkább egy igazi nővel bújna ágyba, nem pedig egy olyan tinivel, aki folyton arra áhítozik, hogy a papa figyeljen rá.

7. Aki naponta ötször felhívja az anyját, és mindent elmesél neki

Az ilyen típus mindenben kikéri a mamája tanácsát, semmiben sem tud egyedül dönteni. Először szimpatikusnak tűnik, hogy ennyire családcentrikus valaki, de a férfiak ettől gyorsan besokallnak. Nem fog senki mindig az anyósától engedélyt kérni a saját életét érintő kérdésekben.

8. A sokat fecsegő, pletykálkodó típus

Az ilyen típus két lábon járó pletykalap, más se érdekli csak a szomszédok, ismerősök, barátok, híres emberek élete. Először talán szórakoztatóak a sztorijai, de előbb-utóbb minden férfiban felmerül a kérdés, hogy vajon mit mond őróla a barátnőinek a háta mögött?

9. A szomszéd kertje mindig zöldebb-típus

Az ilyen típus állandóan elégedetlenkedik, mindenből legalább olyan jó kell neki, mint amilyen a barátnőinek vagy a szomszédainak, ismerőseinek van. Állandóan arról beszél, hogy mások mit csinálnak, mit vásároltak,vagy szereztek maguknak. Ezzel nyomást gyakorol a párjára, akinek elege lesz abból, hogy mindig mindent mások tulajdonához hasonlít, és sohasem elégedett azzal, amije van.

10. Az „én nem eszem semmit”-típus

Az ilyen nők csak piszkálják az ételt, folyton fogyóznak, csak salátán élnek, semmi olyasmit nem esznek meg, amit az emberek általában szeretnek. Pedig a legtöbb férfi szeret enni. Szívesen esznek nagy szelet húsokat, próbálnak ki új recepteket, sőt imádják az édességeket. Először tetszik a férfinak, hogy az ilyen nő legalább nem fog később elhízni, de hosszabb távon utálni fogja, hogy mindig egyedül kell ennie.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .