Home Egészség & életmód 10 gyönyörű karácsonyi sms, aminek bárki megörülne, ha ezt kapná!

10 gyönyörű karácsonyi sms, aminek bárki megörülne, ha ezt kapná!

by Krisztina

Az alábbiakban 10 gyönyörű karácsonyi sms-t olvashatsz, amit idén ne felejts el elküldeni ismerőseidnek, barátaidnak, rokonaidnak, szeretteidnek!

 

Már mindenki otthonába beköltözött a karácsony szelleme és már mindenki kezdi érezni maga körül a karácsonyi lázat, azt a pörgést, azt a szeretetet és meghittséget, amit ez az ünnep magával hoz.

Ha szoktál ilyenkor egy-egy kedves üzenettel kedveskedni valakinek, aki fontos számodra, akkor idén válogass az alábbi 10 gyönyörű sms közül, aminek bármelyik szeretted örülni fog!

1. Időt most is meseszépet, ablakodba téli képet, ajtód elé fehér bársonyt: így kívánok szép karácsonyt!

2. A királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az új esztendőhöz!

3. …Ölelésből és mézből sohasem elég – gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog karácsonyt!

4. Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke. Melengesse szívedet sok-sok szeretet, így kívánok boldog ünnepeket!

5. Karácsony van, karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ – gyönyörű! Áldott ünnepet!

6. Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csendül a fákon, legyen békés, boldog ünnep, szívemből kívánom!

7. Diós bejgli, halászlé, csillagszóró-parádé, család, öröm, szeretet vegyen körül titeket. Ilyen békés ünnepet kívánunk most mi nektek!

8. Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák SMS-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, boldog karácsonyt így kívánok nektek!

9. Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos neked. Békés, boldog, szép karácsonyt!

10. Hópiheszárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is!

Hirdetés

You may also like