Home Egészség & életmódEgészség 10 bizonyíték a búzafű csodás hatása mellett,amit ideje neked is megismerni!

10 bizonyíték a búzafű csodás hatása mellett,amit ideje neked is megismerni!

by Krisztina

búzafű hússzor több ásványi anyagot tartalmaz, mint más zöld növények.

18 jótékony egészségügyi hatása a búzafűnek:

1, Növeli, a vörös vérsejtek számát valamint csökkenti a vérnyomást. Tisztítja a vért és emésztőrendszert, ezáltal stimulálja az enzim rendszert, mely kedvező hatással rendelkezik a vér összetételére.

2, Jótékony hatással bír a pajzsmiriggyel kapcsolatos elváltozások és rendellenességek esetén.

3, Visszaállítja a vér lúgos állapotát, azaz lúgos kémhatású ásványi anyagoknak köszönhetően csökkenti a savas közeget.

4, Kiemelten erős méregtelenítő hatással rendelkezik, erősíti a májat. A búzafűben található enzimek és aminosavak, megvédi a szervezetet a karcinogén anyagokkal szemben.

5, A rákos sejtek komoly ellensége, semlegesíti a méreganyagokat. Aktuális kutatások szerint kiemelkedő tumorsejt ellenes hatása van.

6, Jótékony hatású enzimeket tartalmaz. Életen minden pillanatában (elvágod a kezed, fogyni szeretnél) az enzimek folyamatosan jelen vannak az életünkben. Azonban fontos megjegyezni, hogy az enzimek veszteségmentes felhasználása érdekében nyersen kell elfogyasztani a búzafüvet. Továbbá, kimagasló arányban tartalmaz A, C, K, B komplex és B 17 vitamint.

7, Sokban hasonlít az emberi vérre! A búzafű klorofiltartalma és annak működése nagyban hasonlít a hemoglobinéhoz. Dr. Yoshihide Hagiwara (elnök: Hagiwara Institute of Health in Japan) úttörője annak az alapelvnek, hogy a búzafű tökéletesen megfelel tápláléknak illetve természetes gyógymódnak. Dr. Yoshihide azzal érvelt, hogy a klorofil oldható a zsír részecskékben, az emberi nyirokrendszer segítségével a zsír részecskék könnyedén felszívódnak ezáltal bekerülnek a véráramba. Ennek köszönhetően a búzafűből származó vitaminok, enzimek és ásványi anyagok könnyedén felszívódnak.

8, Segíthet az alsó bélszakasz regenerálódásában, lényege, hogy az alsó bélszakasznál behelyezett búzafű implantátum segíti a regenerálódást. Gyors tisztulást eredményez.

9, Bőrfelszíni irritáció, viszketés esetén, a problémát jelentő területet búzafűvel kezelve szinte azonnal enyhül.

10, Égési sérülések esetén fertőtlenítő szerként is alkalmazható.

 

Hirdetés

You may also like